HVV SYSTEMEN

HV&V Systemen: superieure luchtverwarming

Met de revolutionaire HV&V Varmo® en Ventoli® heeft Ecomlease hét alternatief voor het vervangen van de Brink B8 t/m B17, de Stork Multiduct, de Slokker Totaalunit, de Ubbink ModAirFlow en alle andere direct en indirect gestookte luchtverwarmers (al dan niet gebruikmakend van stadsverwarming).

De Varmo is een indirect gestookte luchtverwarmer en de Ventoli is een HR warmte terugwin unit. Beiden speciaal ontworpen voor de vervangings- en renovatiemarkt.

Uitzonderlijk doordacht: ventilatielucht komt daar waar het hoort

De unieke en superieure HV&V Systemen® zijn voorbereid op een viervoudige zoneregeling en zorgen ervoor dat de voorverwarmde ventilatielucht uit de Ventoli® WTW unit daar komt waar het hoort: namelijk uit de roosters!

Bij elk ander concurrerend systeem verdwijnt de voorverwarmde schone buitenlucht door het retourrooster op zolder of, in het ergste geval, in de kruipruimte! Zonde en niet nodig met de HV&V Systemen.

Ongekende prestaties en toch betaalbaar

De combinaties van HV&V Systemen zijn universeel toepasbaar in vrijwel elke situatie. De prestaties zijn ongekend en de mogelijkheden zijn enorm:

  • van kleine eengezinswoning tot grote luxe nieuwbouwvilla.
  • van nieuwbouw tot renovatieprojecten
  • in combinatie met vloerverwarming, warmwaterbereiding of zonlicht-energie
  • aan te sluiten op een warmtepomp of stadsverwarming
  • en veel meer toepassingen

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

De HV&V Systemen® zijn zeer breed inzetbaar tegen een uiterst voordelige prijs ten opzichte van direct gestookte toestellen.

Wilt u een gecombineerde installatie die comfort en gemak biedt tegen een betaalbare prijs? Kies dan voor HV&V Systemen. Wij hebben voor elke situatie een superieur indirect gestookt toestel beschikbaar van 15kw tot 50kw.

Goed ventileren voor een gezond binnenklimaat

De noodzaak van goede ventilatie wordt vaak onderschat. Goed ventileren is enorm belangrijk voor een gezond en comfortabel binnenklimaat in uw woning of bedrijfspand. De negatieve effecten van slecht ventileren zijn groot. HV&V Systemen® heeft dit probleem onderkend met bovenstaande revolutionaire regeling tot gevolg. Uw ventilatielucht komt daar waar het hoort te komen: uit alle roosters in uw woning of pand en niet op zolder of onder de vloer!

Bovendien is het HV&V systeem 25% krachtiger dan prijstechnisch vergelijkbare toestellen en we voldoen hiermee ruimschoots aan de nieuwste Europese ventilatie-eisen.

INTERESSE?

Bel direct 0251 - 310 758 of vraag hier een vrijblijvend persoonlijk advies en een op maat gemaakt kostenbesparingsoverzicht aan.


Ontdek leasen »