INTERGAS

Intergas Kombi Kompakt HReco cv-ketels

Nieuw in ons assortiment: de Intergas Kombi Kompakt HReco24, HReco30 en de HReco36 met een zeer energiezuinige modulerende A-label pomp.

Intergas biedt u een nieuwe serie HR combiketels met de revolutionaire "Dubbel HR-technologie". U heeft uitzonderlijk hoog rendement op zowel de centrale verwarming, als op warm water. Nooit meer een koude douche, altijd een prettig en warm klimaat in huis, geen extra kosten:

De Dubbel Hoog Rendement Kombi Kompakt HReco toestellen leveren een maximale besparing van stookkosten op!

Dubbele besparing

Ecomlease® biedt u nu de mogelijkheid om van deze optimale HR-ketel te profiteren tegen een vast bedrag per maand en zonder enig omkijken! De lengte van het leasecontract is 10 jaar, de lengte van het onderhoud termijn inclusief volledige garantie op onderdelen en arbeidsloon maar liefst 12 jaar!

Intergas HReco toestellen zijn de zuinigste HR-ketels van dit moment. Zo heeft de vernieuwde warmtewisselaar veel meer VO (verwarmd oppervlak) gekregen en is het isolatiepakket binnen de mantel sterk verbeterd. De modulerende A-label pomp in de HReco modellen bespaart bovendien fors op het elektraverbruik. Met deze innovatieve HR-Kombi Kompakt HReco ketels bespaart u niet alleen op uw verwarmingskosten, maar óók op kosten voor warm water bereiding. Een dubbele besparing dus.

Spaar het milieu

Uw Kombi Kompakt HReco-ketel verbruikt nooit meer gas dan nodig is. Extra energiebesparing is mogelijk met de handige comfortschakelaar. Intergas Kompakt HR-ketels zijn zo schoon en zuinig, dat ze het Gaskeur-label "Schonere Verbranding" met gemak hebben verdiend.

U spaart u dus niet alleen uw portemonnee, maar ook het milieu!

Intergas Kombi Kompakt HReco cv-ketels in combinatie met de indirect gestookte luchtverwarming van HV&V Systemen®

Naast de toepassing van de vernieuwde wisselaar, verbeterd isolatiepakket en nieuwe fraaie mantel is ook de regeling verder verfijnd door toepassing van een modulerende A-label pomp. De speciaal door HV&V Systemen® toegevoegde parameters in de branderautomaten van de HReco modellen maken een elektronishe comfortregeling mogelijk die zijn gelijke niet kent. Indien de HReco in combinatie met een HV&V Systeem® geplaatst wordt, is er geen storingsgevoelige twee-weg klep en inregelventiel meer nodig om een MIT regeling te creëren. Met één druk op de knop schakelt u de uiterst geavanceerde comfortregeling tot op de graad nauwkeurig in werking. Intergas streeft er naar om de geavanceerde comfortregeling binnenkort via de Incomfort® app met uw smartphone of tablet te bedienen, waar u zich ook bevindt.

Meer weten over de Intergas Kombi Kompakt HReco cv-ketels icm het HV&V Systeem®?

Bel 0251 - 31 07 58 of vraag meer informatie aan via het contactformulier. Wij komen dan graag geheel vrijblijvend bij u langs om de huidige situatie op te nemen en u te adviseren, waarna wij met een sluitende offerte komen voor lease of koop.

INTERESSE?

Bel direct 0251 - 310 758 of vraag hier een vrijblijvend persoonlijk advies en een op maat gemaakt kostenbesparingsoverzicht aan.


Ontdek leasen »