Klantervaringen

9,5
op basis van 160 beoordelingen
Dhr. J. Marsman uit Hoofddorp Intergas HRE cv ketel - HV&V Varmo - mv box

Nadat mijn luchtverwarmingsketel het had begeven heb ik meerdere bedrijven benaderd om deze te komen vervangen. Allemaal zonder succes. Ecomlease bleek het enige betrouwbare en professionele bedrijf te zijn dat mij kon helpen. De heer Hollenberg nam binnen no-time contact op en reageerde telkens zeer vlot op mijn mails. Vervolgens kwamen er ook nog volgens afspraak twee vriendelijke monteurs de nieuwe ketel plaatsen. Als je een luchtverwarmingsketel hebt en deze wilt laten vervangen, dan moet je zonder twijfel bij Ecomlease zijn.

Fam. Haas uit Drogeham HV&V MC20 / Intergas HReco36

Na wat strubbelingen tengevolge van de corona crisis luchtverwarming HV&V MC20 en Intergas HReco36 verwarmingsketel vakkundig geïnstalleerd door aardige monteurs. Oude apparaten meteen afgevoerd en alles keurig netjes en schoon opgeleverd.We zijn nu weer klaar voor de toekomst met deze nieuwe, zuinige en velige installatie geleverd door Kees Hollenberg en monteurs van Ecomlease.

Fam. G. van der Linden ui Rhenen Intergas HReco30 - HV&V Varmo - ID CVE-SE mv box

Fijne kachel, stil en lekker warm. Warm water ok. Prima geinstaleerd fijne monteurs.

Onno uit Heerhugowaard HV&V MC30 - Intergas HReco36

Omdat onze oude Brink luchtverwarmer problemen had en ik er niet meer in wilde investeren op zoek gegaan naar een alternatief. Kees kwam snel langs en heeft ons eerst nog uit de brand geholpen door de oude Brink in werking te houden. Ik kwam uit bij Ecomlease en heb inmiddels een prima werkende indirect gestookte luchtverwaming van MultiCalor met een Intergas CVketel voor een scherpe prijs gekocht. Kees Hollenberg is een man waar je prima zaken mee kunt doen. Reageert snel, denkt mee, is behulpzaam en heeft uiteindelijk een CV ketel geplaatst met meer vermogen voor het zelfde bedrag. De afspraken in de offerte werden keurig uitgevoerd in iets meer dan een dagdeel. Wij hebben weer een moderne stookinstallatie en het is veel behaaglijker in huis met een geweldige thermostaat (app). Voor ons is Ecomlease een topbedrijf gebleken.

Fam. Harmsen uit Spijkenisse HV&V Varmo op best.Intergas cv ketel - ID mv box

Wij zijn heel blij met de goede service van ecomlease. Bij ons is een hetelucht verwarmingsinstallatie geplaatst. Vanaf offerte t/m plaatsing is alles goed verlopen. Plaatsings dag waren de monteurs goed op tijd en plaatsing is heel netjes en goed gedaan.

Mevr. Anke Sassen uit Heerlen HReco36 icm HV&V MC30

 In maart werden mijn oude Brink luchtverwarmingsketel en gasboiler vervangen door een nieuw HR eco systeem. De mannen van het bedrijf dat de werkzaamheden voor Ecomlease uitvoerde arriveerden al voor 7.30 uur in Heerlen. Ze hebben de stevige klus (eveneens een nieuw afvoerkanaal naar het dak) in één dag vakkundig en in goede stemming geklaard. De volgende ochtend hebben ze voor vertrek naar het westen nog geïnformeerd of 'alles' goed werkte. Zo niet, dan waren ze 'even' langs gekomen. Natuurlijk werkte alles perfect en nog steeds. Ik ben heel tevreden met mijn keuze voor Ecomlease.

Fam. van der Werf uit Staphorst Brink B34 Upflow.
De waakvlam van onze hete luchtverwarmingsinstallatie viel steeds uit. Soms ging het een tijdje goed en dan was er weer een periode dat zodra de thermostaat op temperatuur was, de waakvlam weer uitviel. Het leek erop i.v.m. de oude leeftijd van de installatie dat deze installatie vervangen moest worden, maar dankzij vakkundig oog van dhr. Hollenberg (wat een ander monteur niet was opgevallen) bleek de aanvoer naar de waakvlam verstopt te zijn. Dit was zo verholpen en wij zijn daarom ook erg blij dat de verwarming het nu weer goed doet. Dhr. Hollenberg reageerde snel op mails en kwam zeer betrouwbaar over doordat hij alle mogelijkheden besprak wat de oorzaak zou kunnen zijn en wat de consequenties daarvan waren. Kortom iemand die wij ten zeerste zouden aanbevelen!
Fam. v.d. Werf    
Fam. A.P. van Dijk uit Heiloo Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Voor de tweede maal een lease contact aangegaan met Ecomlease. Oude er uit na 10 trouwe jaren met sporadische problemen die perfekt en snel opgelost werden. Nieuwe in een halve dag keurig gemonteerd. Problemen met een afvoer , die buiten Ecomlease vielen, werden ook nog eens gratis door de firma opgelost. Zeer tevreden met Kees en zijn team van monteurs !

 

 

Patrick Castenmiller uit Almere HV&V Varmo op stadsverwarming - ID Ecofan S mv box

Ik heb in maart me luchtverwarmingsketel laten vervangen omdat me oude slecht en oud was, Mijn ervaring is top ze ging snel en vakkundig te werk, eerst hebben ze de oude gedemonteerd en netjes naar beneden gebracht vervolgens hebben ze alles vervangen boven. gezellige mensen waar je ook wel mee kon praten totaal geen overlast gehad. gewoon een top ervaring, als ik mensen hoor die hun ketel willen vervangen dan raad ik ze meteen Ecomlease aan!

Fa. Arnoldus uit Zoetermeer Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Na voor de 3e keer een offerte aangevraagd te hebben (die overigens in de loop der jaren niet veranderd bleek) eindelijk de knoop doorgehakt en de opdracht aan Ecomlease gegeven. Onze installatie was inmiddels 38 jaar oud en zelfs met de thermostaat op 24, was een dekentje nodig om het behaaglijk te hebben. Begin maart 2019 kwamen er 2 heren om de installatie te vervangen. Ze stonden om 7 uur voor de deur en om half 4 waren ze weer onderweg. Het ging allemaal heel vlot en voorspoedig. De heren hebben alles keurig achter gelaten. Ze hebben zelf meegedacht over het verplaatsen van een uitlaatrooster en dit extra klusje gelijk even gedaan. We zijn heel tevreden hoe alles verlopen is, over de communicatie met dhr. Hollenberg en zeker over de werking van de nieuwe installatie. 100% tevreden!

Fam.Th.Falck uit Heerhugowaard Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Oude Brinkverwarming ontmanteld nieuwe Ecomlease verwarming erin. Alles in een dag, wat zeg ik ,in driekwart dag geïnstalleerd. Keurige monteurs, alles opgeruimd en de stofzuiger er doorheen netjes op en top. 100% tevreden. Dank Kees Hollenberg.

 

 

Onno uit Maarssen Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Via de buren de website doorgekregen. DIrect het formulier ingevuld, werd snel gebeld voor een afspraak voor inventarisatie voor de wzh. Door drukte duurde het iets langer, maar gelukkig was het niet zo koud. Nieuwe luchtverwarming keurig geinstalleerd met uitleg erbij. Heb hem nog niet echt kunnen uit testen, maar tot nu toe tevreden.

 

 

Fam. van Wijk uit Moerkapelle Intergas HReco36 - HV&V MC30

Ruim een jaar geleden heeft Ecomlease onze heteluchtverwarming en gasboiler vervangen met een CVketel plus warmtewisselaar/ventilator. Het de-monteren en monteren ging vlot en professioneel. Een klein probleempje de volgende dag werd direct opgelost. De installatie draait nu een jaar naar volle tevredenheid en zonder problemen. Het kunnen bedienen van de installatie op afstand is een uitkomst voor diegenen die geen vast werkschema hebben.

 

 

Fam. Tolsma uit Hoorn Intergas Xtreme 36 - Varmo Pro - Itho Ecofan S mv box

Sinds de lente 2019 hebben wij een heteluchtverwarming via Ecomlease. Op aanraden van vrienden hebben wij contact opgezocht. Onze heteluchtverwarming was oud en aan vervanging toe. Na een email gestuurd te hebben verliep het contact heel snel en vriendelijk. Omdat er iets stuk was is er eerst iets vervangen en zodra er plek was in de agenda is de nieuwe installatie geplaatst. Na de installatie was er een kleine lekkage en dat is toen zeer snel verholpen. Wij zijn tot nu toe tevreden en zijn benieuwd naar de winterperiode ( al mag dat nog wel even duren ;-) )

Gerrit Jan en Ina Bonestroo uit Dronten Intergas Xtreme 36 - HV&V MC20 - ID Ecofan mv

Ons nieuwe systeem draait nu een paar weken en wij zijn zeer tevreden. Ons oude apparaat was 24 jaar oud en begon wat mankementjes te vertonen. Dhr Hollenberg was erg snel met de offerte. Wij hadden op donderdag per mail contact gezocht en dhr. Hollenberg stond zaterdags al voor de deur met een offerte. Dhr Hollenberg is zelfs de dag voor Kerst nog geweest om een andere/tijdelijke rookafvoerventilator te plaatsen omdat deze het elk moment kon begeven en hij niet het risico wilde nemen dat wij met de kerst in de kou zouden zitten Op de dag van plaatsen van de nieuwe installatie waren de monteur er al vroeg bij. Na plaatsing hebben ze alles keurig achtergelaten. Onze ervaring met Ecomlease is dan ook zeer positief. Mannen...… Bedankt!!!

Jan en Ciska ten Brink uit Gieten Intergas HReco36 - HV&V MC30

In november 2018 is onze heteluchtverwarming vervangen door Ecomlease. Het snelle en vakkundige handelen van Kees Hollenberg en de prettige manier van werken door de monteurs was voor ons een leuke ervaring. Het product bevalt tot nu uitstekend. Ook de service is uitstekend. Maandelijks een schoonmaak alert en snelle antwoorden op onze vragen zijn enkele voorbeelden daarvan.

P. Dohle uit Lelystad Intergas HReco 36 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

We hebben ons nieuwe systeem inmiddels alweer een paar maanden in gebruik en zijn zeer tevreden. De heer Hollenberg kon snel langs komen om de offertes toe te lichten en bij vragen kwam er altijd een snelle reactie terug. De (vrolijke) monteurs waren mooi op tijd, hebben snel en netjes gewerkt. Keurig alles opgeruimd. Tot nu zijn we tevreden. De digitale thermostaat is erg fijn en via de app op de telefoon te bedienen. Vergeleken bij ons oude systeem maakt deze met het blazen van warme lucht wel meer geluid, maar het kan ook zijn dat ons oude systeem niet meer optimaal werkte ;)

 

 

Jan Koper uit Heemskerk Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Kort geleden een nieuwe Luchtverwarming geplaatst.Deze verwarming is ook verplaatst naar de hoek van de zolder. Dit alles was in een dag keurig geregeld. Vriendelijk en keurig personeel die alles opgeruimd hadden , zelfs de trap werd gezogen . Fijne warmte en zijn zeer tevreden over de monteurs en verwarming

Ton en Els Duin uit Alkmaar Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Op 4 januari heeft onze Brink heteluchtverwarming, tijdens het onderhoud door een "vakkundige" monteur van Schouten, het begeven. De verwarming was 29 jaar oud, maar een echt kundige monteur had hem niet om zeep geholpen. Diverse offertes aangevraagd en daaruit kwam de offerte van Ecomlease er als beste uit. Op de offerte van Schouten zitten we, inmiddels bijna 2 maanden verder, nog steeds te wachten. Wij zijn dus in zee gegaan met Ecomlease in de persoon van Kees Hollenberg. Op de afgesproken dag kwamen twee monteurs om acht uur en om half twee was alles geplaatst en perfect schoongemaakt. Wij zijn Kees nog steeds dankbaar dat hij ons zo snel heeft geholpen en zijn uitermate tevreden over de verwarming

Mevr. E. Timmers uit Heinenoord Brink Allure uit 1996

Bij het opvragen van een offerte voor een nieuwe luchtverwarming, bleek Kees Hollenberg een beter idee te hebben. Eerst echt even kijken of het oude systeem ter ziele was gegaan. Dat bleek niet het geval! Door zijn kundige service, snelle handelen en heldere inzicht, bleek het oude systeem helemaal niet volledig kapot! Door zijn service is de oude luchtverwarming weer helemaal correct werkend gekregen in de koude dagen. Waar ons vorige onderhoudsbedrijf ons volledig in de kou liet en aangaf dat het systeem niet meer te repareren was, had Ecomlease in de vorm van Kees Hollenberg de oplossing! Op donderdag middag half 6 het eerste contact, zaterdagmorgen stond hij voor de deur voor de reparatie. Kortom, sneller kan gewoon bijna niet! Heel tevreden, warm aanbevolen!

 

Naschrift Ecomlease; Vanwege de aanstaande totale renovatie van de villa hebben wij de oude Allure gerepareerd. Zo kan de klant zich in alle rust inlezen in de mogelijkheden om de villa tot een 'Nul op de meter' woning om te bouwen. K.H. 

Fam. de Vries uit Heerhugowaard. Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Na 25 jaar ervaring met een Brink luchtverwarming en een Vaillant geiser zijn wij op zoek gegaan naar een vervanger. Wij kwamen uit bij Ecomlease terecht. Opvallend was de snelle reactie op onze aanvraag, Na een duidelijke uitleg over de mogelijkheden hebben wij snel onze keuze kunnen maken. De plaatsing van de gehele installatie is keurig uitgevoerd en de installatie werkt naar volle tevredenheid. Het grote verschil met de oude installatie is dat de warmteopbouw in huis veel gelijkmatiger is. Hierdoor is het in huis behaaglijker geworden. Over het verbruik is nog niet veel te melden ivm korte stooktijd.

Dennis van Haaren uit Alkmaar Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Een paar weken geleden ging onze kachel stuk en na een beetje zoeken op het internet kwamen we bij Ecomlease terecht en binnen 3 weken hadden wij een nieuwe kachel. Alles zeer professioneel aangelegd super tevreden, zeker een aanbeveling.

Mevr. Trudy Vink uit Heemstede Intergas HReco36 - HV&V MC30

Zeer goede ervaring. Ons vorig installatiebedrijf liet ons in de kou zitten. Ecomlease heeft de oude installatie tijdelijk gerepareerd en daarna een nieuwe installatie geleverd. We zijn er zeer tevreden met de voorlichting, de service, de nieuwe installatie en de mooie slimme thermostaatl Alles keurig volgens afspraak en en een prima prijs. Topservice.

Pannenkoekschip de Klipper Heerenveen Intergas HReco36 - HV&V MC30

Ook wij zijn een tevreden gebruiker van de nieuwe hete-luchtverwarming van de Ecomlease. Onze ervaring is zeer positief: de aanvraag was in no time geregeld en de uitvoering binnen een week was ook geen probleem. De monteurs zijn zeer vakkundig en werken netjes alles af. Alles werkt perfect<img class="CToWUd" src="https://mail.google.com/mail/e/1f44c" alt="

Désirée uit Zoetermeer Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Van ons energiebedrijf ontvangen wij maandelijks een verbruiksoverzicht van o.a. de elektriciteit en in die van mei bleek dat wij een verbruik hadden van een 5-persoonshuishouden terwijl wij met z'n drieën zijn. Uit onderzoek bleek dat de ventilator van onze oude ketel constant op volle toeren draaide. Uiteraard onderzoek gedaan en uiteindelijk de ketel bij Ecomlease gekocht. Begin oktober werd de ketel geplaatst. In alle vroegte (rond 7 uur) kwamen de monteurs en om 15.00 uur waren ze klaar. Heel prettig gegaan en ook prettige personen. Het enige mindere puntje vond ik dat na het uitzuigen van de leidingen niet alles opgeruimd was. Maar verder alles prima en de ketel werkt top.

 
 
Fam. de Heer uit Heerhugowaard Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Na 10 jaar gebruik te hebben gemaakt van de bestaande heteluchtverwarming, deze was inmiddels ruim 30 jaar oud, werd het tijd voor een nieuwe. Na een eerlijke en duidelijke uitleg over de mogelijkheden hebben we besloten een nieuwe via Ecomlease te leasen. De monteurs waren zeer vriendelijk en werkte erg netjes. Alles was keurig geïnstalleerd inclusief een extra voorziening voor de zolder die nog niet bestond. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de service en diensten van Ecomlease. Vragen worden direct beantwoord of opgelost.

John Blokker uit Limmen Intergas HRE36/30 - HV&V Varmo

Geweldig bedrijf, afgelopen winter in de koudste periode liet onze oude luchtverwarmer ons in de steek, dankzij Kees Hollenberg hadden we binnen 3 dagen een nieuwe veel betere en moderne verwarmer staan. Ook een stuk zuiniger. Dankzij de bediening en uitlees mogelijkheden op afstand een zorg minder.

Dhr. D. Prak uit Finsterwolde Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

In het najaar 2017 zijn we opzoek gegaan naar een nieuwe hetelucht kachel, de oude was toen 21 jaar. Deze kreeg steeds meer problemen met de ventilator. Via het internet meedere bedrijven bekeken en uiteindelijk bij Ecomlease beland. Na aanvraag van een offerte hebben we een keus gemaakt om er 1 te leasen Na een afspraak en een gemaakte datum die nog wel 1keer netjes is verzet omdat de monteur op vakantie was is de nieuwe kachel geplaatst. Dit is uitstekende gebeurt met handige monteurs en hebben alles netje achtergelaten, echt TOP

Mevr. Marion Lange uit Arnhem. Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Na 34 jaar was mijn luchtverwarming wel aan vernieuwing toe. Na googelen en vergelijken kwam ik steeds weer bij Ecomlease uit. Na een afspraak en het daar op volgende gesprek over gegaan tot lease. Na een aantal weken werd alles geïnstalleerd, en mijn zolder weer netjes achter gelaten. Na deze hete zomer ga ik met een goed gevoel de winter in!<img class="CToWUd" src="https://mail.google.com/mail/e/1f44d" alt="

Fam Ansems uit Spijkenisse Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Onze cv ketel en heteluchtverwarming vervangen. Na een aantal maanden wachten vanwege grote drukte werd in februari alles geplaatst. Echt super tevreden over de twee monteurs. Waren 's morgens 7 uur aanwezig en niets was teveel alles netjes en schoon afgewerkt.

 

 

Ronald van Galen uit Tiel Intergas HReco 30 - HV&V MC20-EE

Begin september 2018 hebben wij een nieuwe installatie laten plaatsen. In het begin viel de app vaak op storing en was niet duidelijk waar dit aan lag, Meerdere malen is Kees Hollenberg geweest en gelukkig is het probleem verholpen. De installatie werkt nu naar tevredenheid.

 

 

Ferhad Barsatie uit Den Haag Intergas HReco30 - HV&V MC20EE

Bij deze wil ik mededelen dat het naar behoren is verlopen. Alles volgens afspraak verlopen. Netjes opgeleverd de boys hebben het goed gedaan klasse. Ik ben echt tevreden. Als ik een cijfer moet geven is het een 9 en 4 sterretjes. Jullie zijn de beste. Grt Ferhad

Fam. J.J. Visser uit Alkmaar Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

25 Juni 2018 een nieuwe HV&V Systeem en Intergas HReco laten plaatsen. 16 Juni 2018 kregen wij problemen met onze geiser en hadden we geen heet water meer. Op 18 juni 2018 door Dhr Hollenberg duidelijk uitleg gehad over het leasen. 25 Juni kon het al geplaatst worden. Alles werd prima geregeld. De monteurs waren mooi op tijd, gingen netjes en zorgvuldig te werk, en waren erg vriendelijk en hebben alles netjes opgeruimd en meegenomen. Mooi apparaten en netjes afgewerkt. We hebben nog geen winter gehad maar hebben er alle vertrouwen in. BEDANKT!

D. van Berkum uit Lochem 2 x HRE 24/18 icm 2 x HV&V MC20 IND

Snel en adequate invulling qua montage Goede aftersales en backup bij vragen.

Wim Smies (beheerder)

Mevr. Paula Galesloot uit Almere Intergas HReco30 - HV&V Varmo - ID Ecofan mv box
Afgelopen maart had mijn luchtverwarming  het plotseling begeven en kon niet meer gemaakt worden.
Dit gebeurde net met die vreselijke vrieskou en er moest snel een oplossing gevonden worden. 
Na wat rond kijken op internet naar mogelijkheden kwam ik bij Ecomlease terecht en dit bedrijf stond mij wel aan.
 
Op vrijdag 2 maart mijn gegevens ingevuld en op zaterdag belde de heer Hollenberg dat hij maandag 5 maart al langs kon komen met verschillende offertes. 
Na zijn bezoek moest ik het nog even laten bezinken.
Ik had ook een paar adressen in de buurt gekregen ( die ook deze instalatie hebben) daar heb ik geinformeerd en gekeken.
Deze mensen waren erg tevreden over Ecomlease en dat gaf voor mij de doorslag want alleen beslissen is toch lastig in deze en heb toen de heer Hollenberg gebeld dat ik akkoord  ging.
Na de snelle actie met de offertes ging ik er van uit dat de luchtverwarming  ook snel geleverd kon worden.
 
Mijn teleurstelling was groot toen ik hoorde dat de luchtverwarming pas in mei geplaatst kon worden.
Ik zat immers volledig in de kou.
Na een paar dagen toch maar weer opgebeld en toen zei de heer Hollenberg dat hij ging kijken wat hij voor mij kon doen. 
In de middag belde hij terug om te zeggen dat een collega mijn luchtverwarming op korte termijn kwam plaatsen.
Hier was ik erg blij mee en sinds half maart geen kou meer en ben ik de trotse en tevreden eigenaresse van een nieuwe luchtverwarming.
 
Doordat het na enkele weken alweer beter en warmer weer werd is mijn ervaringsdeskundigheid nog wat beperkt.
Ook zou ik de volledige uitleg b.v. van de ventilatie en het blazen van de luchtverwarming nog wat beter willen weten.
Maar dat komt dan wel in het najaar als het weer kouder wordt.
 
Paula Galesloot
Frank uit Hippolytushoef Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Onze bijna 30 jaar oude Brink heteluchtverwarming begon de geest te geven. Na een zoekactie op internet besloten om niet voor een nieuwe Brink te gaan, maar bij Ecomlease te informeren. Nog in dezelfde week stond Kees Hollenberg op de stoep. Hij heeft alle mogelijkheden met ons besproken en direct een offerte achter gelaten. Het gevoel was goed, mede door het lezen van alle andere klantervaringen. We hebben afspraak gemaakt voor het plaatsen van een cv ketel, heteluchtverwarming en een ventilatiebox. Om 07.30 uur werd er met de werkzaamheden begonnen. Eerst het oude systeem er uit en om 15.00 uur zat alles er weer in. Geheel naar wens! Alles werd weer netjes schoon achter gelaten. Tevens heb ik uitleg gekregen over het systeem. De heteluchtverwarming heeft al naar tevredenheid proefgedraaid. Gemak dient de mens met bediening via een app. De Cv ketel voorziet ons nu sneller van warmer water. En de ventilatiebox gaat vrijwel automatisch. Kortom zeer tevreden. Ik ben benieuwd naar de jaarafrekening van de energiemaatschappij

 
 
Peter Vermeij uit Assen Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Ketel en hetelucht laten plaatsen. Erg aardige mannen en harde werkers. Namen zelfs mijn schoonmoeder mee terug in de bus omdat ze anders met de trein moest;) Enige puntje was dat ze de hete lucht buis zo hard doorgeplaatst hadden dat op de andere kamer het rooster met voeg en al eruit kwam zetten.. (zag ik zelf pas een dag later) Verder een goede ervaring!

Dhr. A. Groenheide uit Pijnacker Intergas HReco36 - HV&V MC30

Plaatsing van een nieuwe ketel en een indirecte luchtverwarmer perfect geïnstalleerd. Monteurs stonden om 7 uur 's morgens voor de deur en deden de grote klus in 1 dag. Mijn complimenten, vooral omdat het werken onder de grond best moeilijk was. Kan het bedrijf van harte aanbevelen!

Frans van Dorp uit IJmuiden Intergas HReco 36

Vroeg in de ochtend gebeld dat ze onderweg waren en zij stipt op tijd voor de deur stonden. De oude Remeha Avanta CW4, na 10 jaar leasen (ook bij Ecomlease) gewisseld voor een Intergas Kombi Kompact HReco 36 CW5. Alles prima geregeld door Kees en Kees, snel gemonteerd en alles, maar echt alles opgeruimd. Leasen is toch wel stoken en warm water zonder zorgen. Je ketel via de telefoon bedienen, is zeer prettig. Kees prima geregeld.

Menno van Duren uit Amersfoort Intergas HReco 36

Na een aantal jaren fijn gebruik van mijn vorige lease ketel van Ecomlease kwamen er nu wat herstelwerkzaamheden aan. Kees vroeg of het ook een optie was om voor een nieuwe lease-ketel te gaan. Prima. Afspraak ingepland op eind maart op een vrijdag. Dat bleek uiteindelijk ineens de maandag daarop te worden. Dat was even een minpunt van de planning. T.a.v. de plaatsing niets minder dan alle lof. Zeer vriendelijke en kundige monteur. Het was zo gebeurd. Alles netjes achtergelaten. Keurig, ga zo door. T.a.v. de planning... zoek nog meer de afstemming, dat scheelt misvattingen t.a.v. de datum van plaatsing en dat scheelt onnodig vrij nemen.

Fam G. Marks uit Delft Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

22 juni 2018 een nieuwe ketel laten plaatsen, de vorige ook via Ecomlease. Mooi apparaat en netjes afgewerkt, pluim voor Kees en Pieter. Effe afwachten wat de winter gaat brengen. Wordt vervolgd. Groetjes Gerard.

Mevr. Ellen Krassenburg uit Delft HReco30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop Ecofan mv

Onze vorige ketel hadden we ook via Ecomlease, het contract verliep en wij hebben er voor gekozen om een andere, nieuwere ketel te nemen. Hij is vandaag geplaatst. Ik moet zeggen....wat hebben ze dit weer mooi en netjes gedaan...met dit mooie weer hoeft hij niet aan..maar toch zijn wij er heel blij mee...super service...vriendelijke mensen...goede uitleg...echt TOP.

 

 

Maurice Peeters uit Rosmalen Intergas HReco36 - HV&V MC20

In februari onze oude Brink installatie uit 1988 laten vervangen door een indirect gestookte luchtverwarming. Na een bezoek van Kees Hollenberg was het een en ander snel duidelijk. Goed advies. Duidelijkheid zonder poespas! Duidelijk over het leaseplan. Makkelijk contact. Monteurs vakkundig. Alles netjes opgeruimd. Zeer tevreden. Groetjes Maurice

Jolanda van den Boom uit Veghel 2 x Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Op 9 oktober 2017 kwamen wij erachter dat onze hetelucht verwarming niet meer aansloeg. Dit hadden wij niet eerder bemerkt omdat we warm water via de geiser hadden. Na een zoektocht op internet kwamen we bij Ecomlease uit. Door de goede recensies hebben we contact opgenomen met de heer Hollenberg. Na de bevestiging dat de afstand geen bezwaar was hadden we de offerte snel binnen. N.a.v. de offerte is de heer Hollenberg nog langs geweest om e.e.a. door te spreken en daar kwam ook de ketel op kantoor te spraken. Deze was inmiddels ook al 26 jaar oud. Naar aanleiding daarvan heeft de heer Hollenberg een nieuwe offerte opgesteld om beide ketels te vervangen. Op 19 oktober hebben we laten weten dat we beide ketels wilden laten vervangen. Helaas is het daarna een lange tijd stil geweest tot medio half november. Toen kregen we een belletje dat ze op 23 december de ketels kwamen plaatsen. Uiteraard was dit wel een domper, zeker gezien het feit dat ik een spierziekte heb en dus niet tegen kou en vocht kan. Dit ook aangegeven bij de heer Hollenberg, maar door drukte was het niet eerder mogelijk. Op 23 december waren de monteurs in alle vroegte bij ons. Na een kopje koffie gingen 2 monteurs op zolder aan de slag en 1 monteur op kantoor. Rond 15.00 uur waren de mannen klaar met installeren, opruimen en schoonmaken en zijn met een kleine kerst attentie huiswaarts vertrokken. Wat waren wij blij dat we eindelijk verwarming hadden. Het is zo gewoon, maar als je het niet hebt mis je het pas. Na een paar dagen kwamen we erachter dat een paar radiatoren op kantoor niet goed warm werden, maar na een belletje was dit probleem, op afstand, ook zo verholpen. Kortom, wel zeer tevreden over de installatie, monteurs en het contact, maar jammer dat we zolang hebben moeten wachten. Mvg, Jolanda van den Boom

Fam. J. Huizenga uit Norg. Intergas HReco30 - HV&V Varmo - ID Ecofan mv box

De installatie is vandaag (15 juni 2018) met succes afgerond. Prachtig vakwerk. Plezierig team.

Bedankt.

 

Vr. Gr.,

 

Jan en Herma Huizenga van Dijken

Fam. W. Schaper uit Hoogeveen Intergas HReco 30 - HV&V Varmo & Ventoli

Wij hebben in januari onze oude Brink luchtverwarming laten
vervangen door een HV&V Varmo en een Intergas HReco cv ketel.
De Brink ventilator was stuk, dit moest €1500 kosten.
Op internet hebben we Ecomlease ontdek. Het contact verliep vlot en
gaf vertrouwen.Het plaatsen van de ketel is vlot en deskundig verlopen
en alles netjes weer opgeruimd/ meegenomen.
We zijn zeer tevreden over de nieuwe instalatie!

Charlotte Smolders uit Meerlo (L) HV&V MC30 - Intergas HReco36

Onze ketel ging stuk toen mijn man net was vertrokken naar het buitenland. Over de zeik dat ik was. Dagen lopen speuren en mezelf verdiepen in ketels maar ik kreeg een goed en helder advies van Kees Hollenberg. Toen de installateurs, Adriaan en Kees de nieuwe ketel hebben geïnstalleerd, was ik reuze blij, want die ochtend is ook de oude heen gegaan, en begaf het... Adriaan en Kees werken netjes, zijn leuke kerels, nemen de tijd, en laten de boel netjes achter, en deze mensen mogen ook zeker genoemd worden! Limburgse vlaai gegeten want Adriaan werd die dag 50 jaar....proficiat nog! Kan Ecomlease zeker aanbevelen! Ik hoop nog lang plezier te hebben van dit spul en alles is prima geregeld! Groet, Charlotte...

 

 

Bianca Ronde uit Schiedam Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Na een bezichtiging van de "oude" installatie door Dhr. Hollenberg, zijn de diversen mogelijkheden van de verschillende installaties uitgelegd. Begin januari is de oude installatie verwijderd en de nieuwe installatie geplaatst door de vriendelijke en vakkundige monteurs. Wat een verschil is de nieuwe installatie ten opzichte van de oude; het huis is snel verwarmt, stuk stiller, enorm handig om de verwarming aan te zetten met de handige app. Kortom we zijn zeer tevreden!

 

 

Fam. R. Kersen uit Schiedam Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Toen mijn warme luchtinstallatie van Brink steeds meer problemen gaf, was ik op zoek gegaan naar mogelijkheden voor vervanging. Van diverse bedrijven kreeg ik offertes zonder dat ze maar ook iets van de situatie bij mij thuis gezien hadden. Dhr Hollenberg wilde echter een afspraak maken om zelf de situatie te kunnen zien en een goed advies te geven. Hij zag de rampzalige situatie waarin Eneco mij een zonneboiler verhuurde en gaf een goed advies dit tegelijkertijd met de luchtverwarming te vervangen. Met dit advies besloten met Ecomlease in zee te gaan en ondank het drukke seizoen toch snel een afspraak kunnen maken en zo werd op een zaterdag begin januari alles door de monteurs netjes uitgevoerd. Alles werkte perfect aan het eind van de werkzaamheden en alles werd netjes achtergelaten, de gehuurde zonneboiler netjes afgekoppeld zodat deze alleen maar hoefde te worden opgehaald door de Eneco. Ik verwacht na het drukke seizoen wel een mailtje van Ecomlease aangaande een aanbieding voor een onderhoudscontract om zo de installatie op een goede manier te kunnen onderhouden.

Fam. M. Tjoelker uit Hoorn Intergas HReco 30 - HV&V Varmo & Ventoli

In december 2017 een nieuwe luchtverwarming van HV&V laten plaatsen met WTW. Alles is keurig netjes verlopen. deze installatie is 10 x stiller dan de oude Brink welke wij hadden. Het is weer lekker warm in huis. De mannen van Kees leveren zeer goed werk af. Top bedankt.

Mevr. T. Dessing uit Westervoort HV&V MC30EE icm bestaande cv ketel

Dag mijnheer Hollenberg

 
Ben erg blij met mijn nieuwe verwarmingsinstallatie . Het werkt heel goed.
Gr. Trees Dessing , Westervoort.

Groeten, Trees Dessing
Dhr. F. Dias uit Hoofddorp Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Dhr Hollenberg heeft alles netjes en duidelijk uitgelegd. De monteurs hebben uitermate prima werk verricht! Het oude systeem uit '85 netjes weggehaald. Oude leidingen weggehaald. Dak dichtgemaakt. Nog stroom probleempje gemaakt. Nieuw systeem geinstalleerd. Ze gingen pas weg zodra alles naar behoren werkt en alles duidelijk is. Al met al... top! Aanrader voor iedereen!

Mevr. M Coenraads uit Ermelo Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Pluspunten; goed advies, vakkundige monteurs, heerlijk warm huis! Kluspunt; De tijd tussen het tekenen van de contacten en het daadwerkelijk plaatsen van de apparatuur duurt te lang.

Sjaak de Wit uit Velserbroek Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Dankzij het goede adviesgesprek met Dhr. Hollenberg. en het fantastische werk van de installateurs zitten we er warmpjes bij , FANTASTISCH dank jullie wel, en dat we nog jaren een fijn contact hebben

Petra van 't Klooster uit Beverwijk HV&V MC30 - HReco36

Na een lange zoektocht gelukkig bij het team van Ecomlease beland voor het vervangen van onze heteluchtverwarming. Oude Brink installatie vervangen voor nieuwe unit. Fijn team van harde, nette, werkers, goede uitleg, prima klus geleverd, aanrader!

Anton Coenen uit Alkmaar Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Zeer tevreden over de plaatsing van onze nieuwe warmte-installatie. Kundige monteurs. Goede info van de heer Hollenberg. De ketel is zeer geruisloos en de thermostaat is via de telefoon-app zeer gebruiksvriendelijk.

Victor Naaijen uit Hoofddorp Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Prima service geleverd door Ecomlease. Ondanks dat door een planningsfout de eerste afspraak door Ecomlease was vergeten, is de installatie kort na de oorspronkelijke afspraak vakkundig geïnstalleerd en opgeleverd. Monteurs zijn vakkundig en hebben netjes gewerkt.

Fam. L.E.T. Bosman uit Alkmaar. Intergas HReco 36 - HV&V Varmo & Ventoli + zoneregeling

 In de twee-onder-een-kap die we net gekocht hadden stond op de zolderverdieping een 13 jaar oude installatie bestaande uit een Brink Allure heteluchtverwarming, een Vaillant geiser en een WarmteTerugWin-unit. Voordat de geiser warm water leverde aan de badkamer op de eerste verdieping en aan de keuken beneden, ging er meer dan een minuut voorbij. De Brink Allure en de WTW maakten een hoop herrie, en bovendien waren ze allebei op een onlogische plek neergezet. Die plek was bepaald door de projectontwikkelaar en de aannemer. De oorspronkelijke kopers hadden daar niets over te zeggen gehad. We hadden maar één thermostaat. Daarmee konden we alleen het héle huis verwarmen. We vroegen om advies aan Schouten Techniek waar we een onderhoudscontract hadden. Toen daar niet op gereageerd werd zijn we het internet op gegaan. We kwamen terecht bij ecomlease.nl Op basis van de info die we daar vonden deden we per e-mail een adviesaanvraag aan de heer Kees Hollenberg. Al een kwartier later belde hij ons op en hadden we een afspraak. De heer Hollenberg zocht ons op. Hij nam de situatie in ogenschouw, luisterde naar onze wensen, gaf advies en liet diverse brochures achter. We besloten de bestaande installatie te vervangen door een Intergas HReco 36 combi cv-ketel met warmwatervoorziening, de HV&V Varmo indirect gestookte heteluchtverwarmer, de HV&V Ventoli HR WTW unit en de Honeywell Evohome Zoneregeling. Door die zoneregeling kunnen we zelf bepalen waar we het in huis warm willen hebben. Dat is eenvoudig te bedienen met draadloze thermostaatjes of met een app op onze smartphone. Een extra argument om dit avontuur aan te gaan was dat de nieuwe installatie niet alleen geruisloos is, maar ook bijna de helft kleiner. We twijfelden nog of we zouden leasen of kopen. Daarom vroegen we Hollenberg nog een keer langs te komen. Hij vond het geen bezwaar om op zaterdagmorgen om 10 uur te verschijnen! Na een tweede overlegronde kozen we voor kopen en tekenden we het contract. Het ging om een pittige klus waar de monteurs twee dagen voor nodig zouden hebben. Kees Melker en zijn assistent Arjan verschenen stipt op tijd en werkten systematisch en nauwgezet. We keken de mannen op de vingers en stelden veel vragen. Dat vonden ze alleen maar prettig. Ze legden graag uit waarmee ze bezig waren. Kees en Arjan waren duidelijk trots op hun werk. En terecht! Het bijzondere was dat we al na de eerste dag konden douchen en badderen. Aan het eind van de tweede dag was de klus geklaard en zag de zolder er ook weer toonbaar uit. De heer Hollenberg kwam nog langs om te kijken of alles goed ging, en kon tevreden vertrekken. Hulde dus aan Heer Hollenberg en zijn medewerkers. Ecomlease is een echte aanrader.

Dhr. F. Hoorenman uit Alkmaar Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Vandaag is de nieuwe verwarmingsunit geïnstalleerd. Monteurs hebben prima werk afgeleverd. Zeer deskundig snel en netjes afgeleverd. Ook het installeren van de app en uitleg over de werkwijze was zeer duidelijk. Kortom prima werk.

A. Lalkhan uit Zaandam (plan Kalf) Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Zeer tevreden,monteurs vriendelijk en accuraat alles netjes achter gelaten. Dhr Kees Hollenberg was duidelijk met zijn uitleg over het leasen. Warm aanbevolen

Dhr. P. Bruyns uit Medemblik Intergas HReco 36 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Top gedaan en netjes gewerkt. Gezellige monteurs .(Altijd gezellig als het bekende zijn) En een goed product.

Dhr. D. Nijman uit Bakkum Noord MultiCalor Udara 20

In November 2017 hebben ze bij ons een nieuwe luchtverwarming geplaatst.1 dag werk en alles stond en de oude spullen allemaal netjes weer mee.Een topbedrijf.Iedereen aan te raden

Fam. Breeman uit Hoorn HV&V Varmo - ID Ecofan mv box. (eigen cv ketel)

Al weer een paar maanden geleden nieuwe installatie geplaatst. De monteurs waren vroeg aanwezig en rond de middag al weer klaar. Nu is het snel heerlijk warm in huis en het mooiste; geen storingen meer! Uitleg over lease en alle opties was vooraf prima verzorgd door Kees Hollenberg.

Marco de Kleine uit Drachten Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

De monteurs waren er al vroeg bij, zeer harde werkers geen poespas verhalen. Netjes gewerkt, keurig, ze hadden 1 ding vergeten de slang in de afvoerbuis te doen, wat water op de vloer maar dat konden wij zelf makkelijk oplossen. Prima werk!

Albert Meppelink uit Lelystad Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Na 15 jaar afscheid genomen van onze oude luchtverwarmer en gasboiler. De monteurs waren keurig op de afgesproken tijd en hebben alles netjes en enthousiast afgewerkt. Tot dusver zijn wij alleen maar enthousiast met het nieuwe systeem. Sowieso veel minder geluid, geen storingen meer en ook beter regelbaar met een op afstand bedienbare thermostaat.. We hebben nog geen winter gehad maar wij hebben er alle vertrouwen in. Heren.... bedankt!

A. Mul uit Medemblik Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Gezellige monteurs die heel netjes werken! De mannen stonden al vroeg voor de deur en zijn de hele dag bezig geweest. Totaal geen last van gehad. De volgende dag zagen wij dat er iets nog niet goed was, de monteurs waren bij de buren bezig en kwamen gelijk even kijken en hebben het binnen 5 minuutjes opgelost. Top service!

Fam. Bot uit Bovenkarspel Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Zeer tevreden over kennis bij verkoop en monteurs van luchtverwarming, snelle levertijd en vooral netjes en compact afgewerkt.

Frits Jalvingh uit Lelystad Intergas HReco 36, HV&V MC-20

Na 14 jaar begaf mijn Brink Allure B25HR het. De hoofdventilator, blijkbaar gemaakt van puur goud, had het begeven. Kosten 1500 euro's voor vervanging.... Mede door de vele positieve reacties hier heb ik ook Ecomlease om een offerte gevraagd. Dat ging erg snel: de heer Hollenberg kwam persoonlijk kijken wat mogelijk was, en nam ruim de tijd om de mogelijkheden uit te leggen. De offerte lag daarna binnen twee dagen in de bus. Het vergelijk met andere leveranciers was erg positief: de meesten kwamen niet kijken en offreerden apparatuur die hoogstwaarschijnlijk niet zou passen in de ruimte. Daarnaast waren alle offertes voor Brink apparatuur- en ik had een sterke behoefte aan iets anders met minder astronomische bedragen voor het vervangen van onderdelen en een hopelijk wat langere levensduur... Ecomlease adviseerde mij om een indirect gestookte HV&V luchtverwarmer te plaatsen in combinatie met een Intergas HReco cv ketel. Ik was onzeker over het rendement en het comfort vergeleken met mijn oude Brink en losse geiser, maar alle vragen daarover werden snel en zeer duidelijk beantwoord, inclusief informatie over reparatieprijzen - die een enorm stuk lager dan Brink zijn. De offerte van Ecomlease was daarom voor mij perfect, en de prijs was prima (ik heb gekozen voor koop). Na tekenen verliep installatie vlekkeloos. Beide heren die de installatie uitvoerden waren zeer snel en efficient, en bijzonder netjes. Om 14:00 's middags was de klus al geklaard en werd het weer warm in huis. De installatie is een lust voor het oog: zeer netjes geplaatst in een toch moeilijke ruimte. Wat meteen opviel was het verschil in geluid: de Brink was niet per se lawaaiig maar de HV&V luchtverwarmer is duidelijk stiller en blaast ook niet continu. Het opwarmen van de woning gaat, ondanks het indirect verwarmen, gewoon net zo snel als met de Brink. Warm water uit de Intergas HReco cv ketel is erg ruim aanwezig en snel beschikbaar. Het op afstand kunnen bedienen en beheren van de installatie is ook erg handig. Na installatie is vanuit Lekkerwarm.nl meerdere keren contact opgenomen om te vragen of alles naar wens was. Ik had een klein probleem met de snelheid van verwarmen op sommige dagen. Dit werd meteen, op afstand, verholpen. Als laatste: ondanks het feit dat mijn Brink ketel al een HR ketel was lijkt het dat het nieuwe systeem zuiniger is. Ik kan op mijn Toon thermostaat zien dat er minder stroom wordt gebruikt door de nieuwe installatie. Ook het gasverbruik lijkt minder te zijn. Al met al ben ik erg blij met de keuze voor Ecomlease. De communicatie en installatie verdient echt een 10 en ik ben erg blij met de nieuwe apparatuur.

Cor Daalhuizen uit Almere HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box. (stdsverw.)

Keurige monteurs en het geleverde werk is erg netjes. Het nieuwe systeem werkt heerlijk. Prima geregeld allemaal.

Fam. J. Oosterveen uit Velserbroek HReco36 - HV&V Varmo & Ventoli wtw unit

Op 14 augustus 2018 is er bij ons een verwarming geplaatst. Wij moeten echt vaststellen dat de plaatsing perfect is geleverd! Alles binnen 1 dag. En het werkt prima!! Ook aan het netjes afleveren was goed gedacht. De stofzuiger werd na al het werk nog even ter hand genomen door de monteurs!!!

Fam. A. van Baar uit Heiloo Intergas HRE+/+ - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Onze Stork Multiduct was al 26 jaar in bedrijf. Dat was ook te horen. De ventilatoren maakte genoeg geluid. Daarnaast was de geiser al vervangen voor een Intergas cv ketel. Maar we wilde geen radiatoren in huis. Kwamen na het nodige vergelijken uit bij dhr. Hollenberg. Een vakidioot die met enthousiasme de nodige zaken wil uitleggen. In overleg een datum van plaatsing afgesproken. Doordat wij er huis hebben met deels vloerverwarming en luchtverwarming heeft dhr. Hollenberg enkele malen contact gehad met Intergas om zo de zaken in te regelen dat beide manieren van verwarmen apart te bedienen zijn. Chapeau! Echter is de kachel alleen met testen aan gezet en nog niet met guur weer. Daar is het nog ( hopelijk) lang wachten op. Wordt vervolgd.

 

Naschrift Ecomlease: Om de vloerverwarming apart van de luchtverwarming te laten funcioneren hebben wij de bestaande Intergas HRE cv ketel (met traditionele 3-standen-pomp) uitgerust met een modulerende A-label pomp, tapsensor en branderautomaat uit de Intergas HReco. Hierdoor konden wij gebruik maken van onze unieke, volledig elektronisch gestuurde 'Comfortregeling' welke in deze situatie de vloerverwarming bediend. Ook was het bedienen én monitoren van de ketel op afstand middels Intergas Incomfort mogelijk geworden. Het resultaat is een loepzuivere en vooral energiezuinig installatie die van alle gemakken is voorzien. Met dank aan Gerrie Sieljes van Intergas Verwarming voor het meedenken. 

Marco Hessels uit Hoorn Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Keurig netjes, snel en de monteurs zijn top.  Erg blij met de nieuwe luchtverwarming

Fam. J. Wiersma uit Barendrecht HReco30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop Ecofan mv

 Onze direct gestookte luchtverwarmer (Brink B8 uit 1987) blies in 't zonnige voorjaar van 2017 zijn laatste lucht uit. Oriëntatie op het internet leidde ons naar een indirect gestookt systeem. Na een vergelijk op technische specificaties kregen wij een lichte voorkeur voor het HV&V Systeem. Welke gasketel het zou gaan worden, lieten we van de offrerende partijen afhangen (dito v.w.b. de 30 jaar oude ventilatiebox; liever alles in één keer vervangen). Uiteindelijk was het aanbod van Ecomlease zowel qua specs als prijs veruit het meest interessant. Wij hebben de apparatuur gekocht en in augustus 2017 is die geïnstalleerd. De monteurs stonden mooi op tijd op de stoep en hebben netjes gewerkt. Achteraf hadden ze beter geen ducttape kunnen gebruiken om de beschermende kartonplaten op de parketvloer in de hal te fixeren; de achterblijvende sporen (het zijn geen lijmresten, die krijg je nl. relatief eenvoudig weg) zijn gelukkig niet al te prominent. De 30 jaar oude, niet zo zuinige badgeiser en dito luchtverwarmer hebben plaats gemaakt voor een relatief kompakte set zonder half-bakken oplossingen of onnodige poespas. Een marginale lekkage werd daags na oplevering al door dhr. Hollenberg zelf verholpen. De was- & drooghoek op zolder bleef intakt, het opzichtige complex van metalen buizen op zolder en vliering zijn verdwenen en er staan minder afvoerpijpen op het dak dan voorheen. Helemaal geweldig, complimenten aan de monteurs. De ketel tapt vlotjes warm water en hoewel we de kachel nog niet hebben hoeven gebruiken (hij is natuurlijk wel getest ....) hebben wij alle vertrouwen in de apparatuur en in Ecomlease.

Mieta Bouwman uit Medemblik HReco36 - HV&V Varmo - Itho Daalderop Ecofan mv

Professionele en gezellige monteurs, die netjes werken, en daar zijn vrouwen zó blij mee. Ook Kees van Ecomlease heeft alles netjes geregeld!!! Dikke pluim mannen!!

Mevr. Brigitte Donkers uit Gouda. Intergas HReco 36 - HV&V Varmo

Al een tijdje liepen we tegen het feit aan dat de energierekening zo hoog was. Dit was niet te verklaren aangezien wij maar samen zijn en ook nog eens fulltime werken. Mijn man gaf de hetelucht verwarming de schuld en liet t voor wat het was. Ik ging zelf eens rondkijken op een gegeven moment en kwam Ecomlease tegen. Ach waarom niet eens een orienterend gesprek dachten we. Kees heeft gekeken wat we hadden en naar ons verhaal geluisterd. Er bleek al gauw dat onze ketel a: ruim 22 jr oud was en b: veel te groot voor onze woning. Dus dat verklaarde ook de hoge kosten wel. Kees heeft ons een voorstel gedaan voor een nieuwe ketel waarbij we dan ook gebruik gingen maken van warm water via die ketel ipv de boiler die we nu hadden. We kregen rustig de tijd om erover na te denken. Het gevoel was goed en het akkoord kwam dan ook. Een kleine 3 weken later kwamen ze de ketel plaatsen. De heren hebben hard doorgewerkt en ik hoorde van mijn man dat ze ook nog wel interesse hadden getoond in onze 8-potige huisdieren. Binnen een dag stond alles op zn plek en konden we douchen. De ketel is 2x zo klein dus we hebben nu ruimte over. Ik zou ecomlease bij iedereen aanraden. En nu wacht ik met smart op mijn jaarnota volgend jaar haha.

Mevr. Maria Bijster uit Almere HV&V Varmo - ID Ecofan mv box op stadsverw.

Via internet zijn wij bij Kees terecht gekomen en die is bij ons thuis geweest. Heeft alles uitgelegd en toen zijn wij akkoord gegaan met onze nieuwe ketel. De jongens stonden 7 uur voor de deur en half 10 waren ze klaar, oude ketel mee en alles netjes achter gelaten. De ketel doet het prima wij zijn zeer tevreden. Van ons 5 sterren!!.

Fam. B.A.J.M. Claessen - Gerritsen uit Houten Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Onze oude Brink ketel had na 32 jaar trouwe dienst alles gegeven en waren we op zoek naar 'n nieuwe betrouwbare ketel. Wat bedrijven gemaild met vragen, er kwamen offertes thuis. Maar Ecomlease kwam netjes bij ons thuis alles uit de doeken doen. Dat vonden wij geweldig, konden onze vragen gelijk afvuren. Wij hadden, toen Kees Hollenberg weg ging, 'n heel goed gevoel om met zijn bedrijf in zee te gaan. Zo gezegd zo gedaan. Nog 'n pluspunt, geen aanbetaling! Eerst alles netjes geleverd, aangesloten en goed advies door de twee medewerkers die alles netjes hebben geplaatst. We vroegen of ze 'n nota bij zich hadden of 'n pin automaat zodat we konden betalen "Nee, u krijgt 'n rekening thuis gestuurd" Begin juni is de ketel bij ons geplaatst dus we zitten er deze winter nog warmer bij Ecomlease! Bedankt!!

Fam. R. Joosten uit Hillegom Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Geweldig, leveren goede service, werken schoon en netjes en top advies. Zeker een aanrader als u op zoek bent naar een nieuwe ketel.

Fam R. Herrema uit Krommenie Intergas HReco36 (aanschaf)

Na 25 jaar was de cv ketel aan vervanging toe. Na een gesprek met dhr Hollenberg, die mee denkt in praktische oplossingen, werd enkele weken later de ketel geplaatst . 2 ervaren mannen die binnen no time de nieuwe ketel plaatsten en alles netjes en schoon achter lieten. Zeer tevreden over ecom lease en de mannen van het installatiebedrijf.

Mw. Anja Westerhof uit Hoogeveen Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Na 25 jaar trouwe dienst had ons heteluchtverwarming het opgegeven. We hebben bij verschillende bedrijven informatie en offertes opgevraagd. Na een goed gesprek met Kees Hollenberg kwamen we bij Ecomlease terecht. In 1 dag is onze oude verwarming verwijderd en een nieuwe geplaatst. We zijn zeer tevreden over de werkwijze van de monteurs. Alles is schoon en netjes achtergelaten, dus wat ons betreft zeker een aanrader! Wij hopen nu heel wat jaren te gaan genieten van onze nieuwe installatie!!

Dhr. Q. Teunissen uit Amsterdam Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

In ons nieuwe appartement zat een zeer verouderde hetelucht verwarmingsinstallatie. In een strak timeframe heeft de heer Hollenberg en zijn team een mooie nieuwe installatie kunnen plaatsen. Kernwoorden: persoonlijk contact, betrouwbaar, netjes werken snel en accuraat. Dank!

Fam. Germans uit Heerhugowaard Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Nadat ook onze Brink ketel van 32 jaar oud begon te haperen moesten wij op zoek naar wat nieuws. Kwamen uiteindelijk uit bij Ecomlease verwarming. Om 7.15 kwamen de 2 monteurs en in no time was de oude ketel en geiser verwijderd. In de middag om half vier klaar met de nieuwe instalatie. De mannen hebben hard gewerkt om voor ons een instalatie anno 2017 neeer te zetten en alles zeer netjes hebben achtergelaten. Wij zijn blij en hopen nog jaren te kunnen genieten van de kachel

Hans Constant uit Alkmaar Intergas HReco30 - HV&V Varmo & Ventoli wtw

Na 27 trouwe dienstjaren had onze heteluchtverwarming het dan toch begeven. Al snel viel mijn oog op Ecomlease. Na een goed gesprek met Kees Hollenberg was ik al gauw overtuigd dat ik met hem zaken ging doen. 3 weken later werd de nieuwe heteluchtverwarming geplaatst door 2 zeer bekwame monteurs die die dit in 1 dag realiseerden. Tevens werd het geheel, inclusief de ruimte en de toegang ( entree, gang, trap, overloop, nog een trap ) ernaar toe volledig schoon opgeleverd. De installatie doet het fantastisch. Chapeau voor deze heren en hun bedrijf.

Fam. E. Erzurum uit Heelsum. Intergas HReco30 - HV&V Varmo - ID Ecofan mv box

Had een hele oude Brink hetelucht verwarming, 3 jaar geleden ging hier de fan motor van stuk, via marktplaats een vrij nieuwe motor kunnen vinden en geinstalleerd. Dit ging tot afgelopen april goed tot deze ook stuk liep. Via google HV&V Systemen / Ecomlease gevonden, kreeg een goede aanbieding om ook de ketel en mechanische ventilatie ook te vervangen, want de waren ook al ruim 30 jaar oud en energie vreters. Zoals afgesproken kwamen er 2 bekwamen vakmensen langs om 7:10, ze waren echte profs en vriendelijk, om 3 uur had ik alles nieuw, ben nu super tevreden, wil deze mensen van harte bedanken, en zal altijd bij hun in onderhoud blijven, erg bedankt.

Dhr. A. Verburg uit Velserbroek Intergas HReco36 - HV&V Varmo & Ventoli wtw

Alles ging zoals beloofd. Zeer professionele en attente monteurs plaatsen alles in een dag en vonden oplossingen die wij als gebruikers nog niet hadden gezien. Ze werkten heel netjes en snel. Niet onbelangrijk: de heteluchtverwarming doet het goed en de afzuiginstallatie is vele malen krachtiger. De meterstanden op onze slimme energiemeter beloven veel goeds: het gasverbruik is een heel eind gedaald! Een mooie bijkomstigheid.

Rob Vlam uit Enkhuizen Intergas HReco 36 - HV&V Varmo & Ventoli

Onze Brink verwarming was aan vervanging toe. We hebben ons laten adviseren door Kees Hollenberg. Na overleg de offerte vastgelegd. De heren kwamen volgens afspraak en hebben hard doorgewerkt om het in één dag te klaren. Op een kleine opmerking over de thermostaatleiding na is het werk prima uitgevoerd. De unit werkt tot nu toe prima evenals de Intergas CW5 ketel. Aanvankelijk duurde het wat lang voordat het aangenaam warm werd in huis, maar de instelling werd(via internet) meteen aangepast en daarna was het goed. Ook pruttelde de ketel nogal en ook dat is snel verholpen. In aanmerking genomen dat het nog niet echt koud is geweest voldoet de installatie goed. We zijn een tevereden klant!

Rob Heijblom uit Hoorn Intergas HReco 36 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

 Onze Brink heteluchtinstallatie was aan vervanging toe. Al snel kwamen we bij Ecomlease uit. We zijn zeer tevreden over het resultaat, de monteurs werken buitengewoon netjes en professioneel. De mannen begonnen stipt op de afgesproken tijd en on 15.30 uur verlieten zij het pand zonder een spoortje achter te laten. Wij zijn zeer tevreden en raden Ecomlease van harte aan.

Fam. P. Nijssen uit Harderwijk Intergas HReco30 - HV&V Varmo - ID Ecofan mv box

Onze 32 oude Slokker Totaal Unit was echt aan vervanging toe. Zoekend op internet stuite ik al snel op Ecomlease. Een offerte aangevraagd en afspraak gemaakt met dhr. Hollenberg. Aangegeven dat het gasblok van de ketel steeds haperde. Goed een week later op zaterdag werd de nieuwe installatie al geplaatst. Om 07.00 uur waren de monteurs er al en gingen gelijk aan de slag. Aangezien de verwarming op de eerste verdieping in een kast staat was er niet echt veel werk ruimte, maar om een uur of 5 in de middag was de nieuwe verwarming al weer klaar voor gebruik. Ook alles keurig netje opgeruimd, na uitleg van de verwarming vertrokken zij met een bus vol schroot richting huis. Top monteurs. De verwarming is een stuk stiller en lekker snel warm. Alles bij elkaar genomen, zeer tevreden. Een aanrader dus. Bedankt.

Dhr. J.M. Ross uit Hoorn Intergas HReco 36 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Afgelopen maand is onze oude Brink heteluchtinstallatie vervangen. We kunnen niet anders zeggen dat alles vlekkeloos is verlopen. Nu snort de ketel op zolder en we hebben hier verder geen omkijken naar. De installateurs melden zich op de afgesproken tijd en met behulp van wat goede koffie vertrokken zij weer einde van de middag en hebben zij alles weer tiptop achtergelaten. Misschien toch nog een verbeterpunt, de nieuwe ketel is aanzienlijk kleiner dan de oude Brink, in het gapende gat staan nu wat bestaande leidingen in de weg. Achteraf had ik daar afspraken over moeten maken hoe deze leidingen verder weg te werken om zo meer een totaaloplossing te krijgen.

Fam. T. Weijers uit Almere HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box. (stdsverw.)

Aantal weken geleden mijn luchtverwarmer laten vervangen,dit verliep zeer vakkundig.Geweldige ketel, monteurs hebben zeer goed werk geleverd. Alles goed afgesteld en we hebben er geen omkijken meer naar. We zijn uitermate tevreden. Afz. Fam.Weijers

Fam. C. Maan uit Hallum (Fr) Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Nadat wij een info.mail naar Ecomlease hadden gestuurd werden we gelijk de volgende dag gebeld door Kees Hollenberg. Een afspraak gemaakt. Alles stond keurig op papier en de uitleg was keurig. Enige weken later is onze hetelucht ketel en geiser geplaatst. Hier zeer tevreden over. Daarna ging het nog niet helemaal naar wens wat de warmte in huis betrof. Dhr. Hollenberg bleef kontakt houden en kwam ook nog langs. Prima allemaal.Hartelijk dank.

Dhr R. Klaassen uit Emmen HV&V MC20 - Intergas HReco36

Een tijdje geleden is bij ons een nieuwe hetelucht ketel geplaatst door Ecomlease. Van begin tot eind heb je het gevoel dat er naar je geluisterd wordt en dhr. Hollenberg geeft je het gevoel dat je iemand met kennis in huis hebt. Goed maatwerk. De ketel is door vakkundige, vriendelijke monteurs geplaatst. Ze gaan pas weg op het moment dat alles werkt en alles opgeruimd is! Heel fijn! Kortom een aanrader!

Cor van der Wurff uit Schoonhoven HReco36 - HV&V MC30

Na een duidelijke analyse door Kees Hollenberg hoe wij onze oude Brink luchtverwarmingsinstallatie (1979) en boiler zouden kunnen vervangen en verbeteren, stond na 4 weken de installatie ploeg om 8.00 uur voor de deur. Op een zeer efficiente wijze werd de oude installatie ontmanteld en de nieuwe installatie geïnstalleerd. Halverwege de middag zijn de heren vertrokken ons achterlatend met een perfect / goed functionerend systeem. Last but not least, de ruimte waarin gewerkt was zag er net zo uit als toen ze er in kwamen. Al met al een top project !!!

Rob de Wit uit Purmerend. Intergas KombiKompakt HR 36/30 (2008)

Na een succesvolle installatie van een verwarming op zolder bleek uiteindelijk de ketel lek. Dit had overigens niets te maken met de installatie van de extra verwarmig. Toch komt Kees Hollenberg polshoogte nemen en constateert, overigens in een recordtijd, een lekke pakking van de rookgascollector. Vrij vertaald betekent het dat de complete ketel uit elkaar moet worden gehaald. Dit is eveneens in no-time gebeurd, de pakking wordt vervangen, de ketel wordt keurig netjes in elkaar gezet en de voetjes zijn voor de komende jaren weer blijvend droog. Kortom, ik vind het een wereldvent die met een gigantische hoeveelheid praktische kennis nieuwe klanten helpt alsof we al jaren bij elkaar op de koffie komen.

Mariëlle de Beer uit Lisserbroek Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Al sinds de koop van de woning ergerde ik me aan de Brink hetelucht verwarming, ik vond het geen prettige warmte. Het was erg warm in huis of koud. Diverse malen gevraagd aan mn toenmalige onderhoudsmonteur of dat anders kon, helaas niet mogelijk. Daarnaast maakte de ketel veel geluid waardoor we hem 's nachts helemaal uit zette dmv een tijdschakelaar. Sinds 2 dagen heb ik een hele nieuwe indirect gestookte installatie van Ecomlease! Wat een verademing!! Heerlijke verwarming en geluidloos (dus snachts ook gewoon aan!)! Had ik dit maar jaren eerder gedaan!! Van eerste contact tot montage is naar zeer tevredenheid verlopen! Ik ben echt super blij met deze keuze (andere keuze was verhuizen ;-) ).

Dhr. D. Moddermann uit Hoorn. Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Prima! ben zeer tevreden met het plaatsen van de nieuwe verwarming en de twee monteurs werken zeer netjes het aanbeveling is dan ook must bedankt monteurs prima gedaan klasse

Mevr. J. Klaase uit Heiloo Intergas HRE 28/24 - Elan SWB - Renovent SWB

Al een aantal jaren zeer tevreden over de lease constructie. Netjes elk jaar een belletje voor het onderhoud. Onze supermonteur dhr Hollenberg kwam erachter dat in de warme luchttoevoersbuis in de woonkamer isolatie materiaal dubbel was geslagen waardoor er minder warme lucht in de kamer kwam. Nu dit is opgelost weer zalige warme voeten! Geweldige service! Zekers een aanrader voor iedereen.

Mevr. P. Beentjes uit Uitgeest Intergas HReco30

Wij zijn zeer tevreden. Onze ketel had het begeven en zeer snel kwam er hulp! De monteurs werkten heel netjes en zijn ontzettend aardig. Hartelijk dank voor de snelle hulp!

J.P. Verdonck uit Hoorn HV&V Varmo - Intergas HReco30 - Itho MV box.

Na het contact formulier op internet ingevuld te hebben werden wij direct de volgende dag gebeld door de heer Hollenberg voor een afspraak. Onze oude geiser vertoonde al een tijdje kuren en het gasverbruik van onze oude Brink liep ook de spuigaten uit. Na duidelijke informatie direct besloten verder te gaan en een week later hadden wij binnen een halve dag een nieuwe ketel hangen. Heel professioneel geholpen met zowel de koop als de installatie. Ik kan het iedereen aanraden een ketel te nemen via Lekkerwarm.nl!

Dhr. T. Broesder uit Alkmaar. Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

In december 2016 is door Ecom lease een nieuwe hete luchtverwarmingsinstallatie geplaats. Inmiddels draait de installatie ruim een maand en wij zijn hier zeer tevreden over. Na een helder vakkundig , open en verhelderend adviesgesprek is snel tot volle tevrendenheid een ketel geinstalleerd. Ook dit werd weer vakkundig uitgevoerd. Nadat de installatie is geinstalleerd heeft dhr. Hollenberg, zowel op afstand als aan de ketel zelf ons geholpen om de ketel optimaal af te stellen naar onze wensen. Een prima installatie en goede service en alles tot in de puntjes geregeld.

Dit nagekomen bericht van de heer Broesder wilde ik u niet onthouden:

Ha Kees,

 

Ook offline kan ik je bevestigen dat ik tevreden ben over de dienstverlening. Ik had nog nooit iemand ontmoet met zo'n passie voor cv’s  vakman/vakidioot.

 

Groet,

 

Tjad

 

Fam R. Berends uit Alkmaar Intergas HReco 30 - HV&V Varmo & Ventoli

Wij hebben in november 2016 een nieuwe installatie laten plaatsen door Ecom lease en zijn erg tevreden. Het voorgesprek was heel aangenaam en de mannen die de ketel kwamen plaatsen waren ook prettig om over de vloer te hebben. Ze kwamen al heel vroeg de oude ketel slopen en na een dag hard werken stond de nieuwe ketel op zijn plaats, en ook goede uitleg gekregen van de bediening. Tot nu toe super tevreden, lekker warm in huis en geen lawaai meer van de oude ketel. Echt een aanrader dus!

Jan van den Heuvel uit Heerhugowaard Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

16 december 2016: Mijn vrouw was een paar dagen eerder van de trap gevallen en ondergetekende was zo ziek als een hond. Echt een heerlijke dag om je hetelucht-installatie te laten vervangen. 's Morgens om een uurtje of half acht ging de bel al en met mijn zieke kop de deur geopend. De twee installateurs kwamen opgewekt binnen en nadat ze wegwijs gemaakt waren in de woning (met name op zolder natuurlijk) en voorzien waren van een bak versgezette koffie, kon ik weer onder mijn dekentje op de bank lekker ziek gaan liggen zijn. De gehele dag is ondanks onze lichamelijke ongemakken zeer vlot en voorspoedig verlopen. Zelfs de benodigde dakpannen, die niet aanwezig waren en waarvoor ik eigenlijk zelf had moeten zorgen, werden in Alkmaar gehaald. Om een uur of twee was alles gepiept: een nagelnieuwe hetelucht-installatie en alles keurig netjes gestofzuigd en weer op zijn plaats gezet. Kortom: een aanrader, prima service en alles tot in de puntjes verzorgd!

Cees en Geke Reijnders uit Castricum HReco30 & HV&V Varmo.

Zo'n 2 a 3 jaar geleden begaf een onderdeel van onze inmiddels ruim 35 jaar oude Carrier-luchtverwarmingsketel het. Zoeken op internet leverde binnen onze landsgrenzen geen match op. Dus verder zoeken. Uiteindelijk vonden we het onderdeel ergens in de Verenigde Staten. Daar dus maar besteld want het moest toch vervangen worden. Hield dus in enkele weken geen gebruik kunnen maken van de ketel. Gezien de toen heersende temperaturen niet zo'n probleem maar toch zit je zonder verwarming. Nadat het onderdeel was geleverd, deze gemonteerd en jawel de verwarming deed het weer. Toch hebben we vanaf dat moment gesproken over het vervangen van de ketel. Toch heeft het tot oktober 2016 geduurd eer er naar een nieuwe installatie werd uitgekeken. Ook nu weer zoeken op internet en kwamen al snel bij Ecom Lease uit. Dus Kees Hollenberg gebeld en deze kwam dezelfde dag al langs. Na een goede uitleg over de nieuw te plaatsen installatie een offerte op laten maken over zowel een koop- als een lease-contract. Na overleg hebben we gekozen voor het leasen van de installatie. Al snel werd er een datum afgesproken en 28 november j.l. was het zover. Even over zeven kwamen 2 monteurs om de oude ketel te verwijderen en de nieuwe installatie te plaatsen. Ook kwam Kees nog even kijken. Deze vertelde ons dat zij rond 14.00 uur klaar zouden zijn. En dat kwam redelijk uit. Om 14.30 uur was de nieuwe installatie in bedrijf en van de oude installatie en werkzaamheden was totaal niet meer te zien. Hulde aan deze beide mannen. Na enkele dagen hadden we het idee dat de ventilator van de luchtverwarming continu bleef draaien. Hield dus in dat na de warme lucht de installatie had verlaten er frisse lucht werd ingeblazen. Dus contact opgenomen met Kees en deze kwam de volgende morgen even kijken. Bleek dat er een instelling niet goed was. Kees heeft deze veranderd en het probleem van continu ventileren was de wereld uit. Al met al zijn wij zeer tevreden over het hele gebeuren en zitten er lekker warmpjes bij. Nu nog even afwachten hoe e.e.a. uitpakt betreffende het energieverbruik. We gaan er maar vanuit dat de nieuwe installatie economischer met energie omgaat dan ons 40 jaar oude, in middels museale Carrierketel.

Fam. B. Stout uit Spijkenisse. HV&V Varmo - Intergas HReco30 - Itho MV box.

Onze hete lucht verwarming stopte in november ineens met werken. Een dag later stond Kees al op de stoep, kijken of hij het misschien kon maken (dit terwijl wij op dat moment nog geen eens klant waren). Helaas reparatie niet mogelijk maar wel dezelfde middag nog (op onze aanvraag) een duidelijke offerte zonder kleine lettertjes. Gisteren (19-12-2016) kon de nieuwe heteluchtverwarmer en de nieuwe cv ketel dan eindelijk geinstalleerd worden. Nette monteurs, zeer vakkundig en alles snel gedemonteerd en gemonteerd. De monteurs ontdekte ook een kapotte dakpan en hebben deze uit service gelijk vervangen. Bij het weg gaan ook alles weer netjes achtergelaten. Al met al een top bedrijf met top mensen en service!!

Dhr. G. Couvee uit 's-Hertogenbosch Intergas HReco 30

Wij zijn vanaf 2004 naar volle tevredenheid al klant bij Ecom Lease. In 2014 liep ons contract af. Het hydro blok van de oude ketel begaf het twee weken geleden. Ik heb Kees Hollenberg gebeld en binnen een paar dagen op zaterdagochtend 7 uur is er een nieuwe ketel geplaatst. Andere installateurs laten je zitten maar Kees niet. Al om lof. Dus een echte aanrader. Voor ons dikke 5 sterren!!!!!!!

Fam. V. van Rossum uit Ochten HReco 36 / HV&V MC20

Onze 28 jaar oude Brink verwarming had de geest gegeven. We wilden een verwarming gaan leasen maar dat bleek bij de verschillende Brink leveranciers niet eenvoudig. Via internet bij EcomLease terecht gekomen. De heer Hollenberg heeft direct contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Na een verhelderende uitleg besloten om met hem in zee te gaan. nadat bleek dat de bestelde verwarming niet geleverd kon worden is zonder probleem een heel goed alternatief geleverd. Inmiddels is de installatie uitgevoerd welke prima is verlopen. Keurige monteurs die e.e.a. zeer netjes hebben uitgevoerd. Inmiddels zitten we weer warm bij met een verwarmingssysteem dat aan alle moderne eisen voldoet.

Dhr & Mevr R. Smit - Gunzel uit Zoetermeer Intergas HReco 30 en een HV&V Varmo.

Onze 24 jarige Brink hete luchtverwarming heeft het na 24 jaar begeven. Via internet kwamen we uit bij Ecomlease. Gebeld met Kees Hollenberg die meteen de volgende ochtend langs kwam voor een oriënterend gesprek. Na veel duidelijke uitleg besloten om tot lease over te gaan. Afgelopen vrijdag 12 november 2016 stonden 2 monteurs exact om 7.00 uur voor de deur. Ze hebben goed en netjes gewerkt en uitleg gegeven over de ketel en de app. 's avonds belde Kees om te vragen of alles naar wens is gegaan waarbij hij aangaf dat onze installatie niet in het netwerk zichtbaar was. Dit hebben we vandaag met Kees en Intergas opgelost. Dus erg tevreden met de service, een heerlijk warm huis en gloeiend heet water.

Fam. M. van Dienst uit Hoorn Intergas HReco 30 icm een HV&V Varmo

Onze Brink heteluchtinstallatie was aan vervanging toe en wij wilden graag een nieuwe leasen.Wij kwamen bij het kijken op internet op de site van Ecomlease.Na contact te hebben gehad met meneer Hollenberg werd alles heel snel geregeld.De installatie ging heel snel en de monteurs hebben alles super netjes weer achter gelaten, echte vakmannen!

Fam. F. Radius uit Zwaag Intergas HReco 30

Ben zeer tevreden met de ervaringen met Ecomlease. 

Mevr. H. Heijselaar uit Bovenkarspel Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Woensdag 2 oktober 2016 is bij ons een hete lucht/warm water installatie geplaats. De monteurs stonden om 7.00 uur op de stoep en om 16.30 uurwas al het werk gedaan, keurig op geruimd en heel netjes alles afgewerkt, ben hier zeer over te spreken. De ketel is veel stiller en de warmte is heerlijk hebben ook sneller heet water omdat de leidingen zijn ingekort. Al met al kan het iedereen aanraden om met Dhr Hollenberg een afspraak te maken en hij mag trots zijn op zijn kundige medewerkers.

Mevr. J. Kleve uit Zutphen Intergas HReco 30 - HV&V Varmo - Itho Daalderop MV box

Ecomlease heeft bij ons vandaag (03 okt) de heteluchtinstallatie vervangen. Op donderdag de offerte aangevraagd op vrijdag was deze al binnen. Woensdags akkoord gegeven en vrijdag al gemonteerd. Snel en heel netjes. Super service. 

Fam. Steensma uit Epe HV&V Varmo - HV&V Ventoli en Intergas HReco 30

Ervaring: Inmiddels begonnen aan onze tweede installatie op leasebasis en dit bevalt ons goed. De installatie bestaat uit een HV&V Varmo en Ventoli en een Intergas HReco30. Geluidsnivo minimaal en er is voldoende warm water. Wij maken ook gebruik van de app van het Incomfortsysteem. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Ecomlease en de medewerkers. Complimenten.

Fam G. Roelofs uit Zwolle Intergas HReco36 - HV&V Varmo & Ventoli wtw unit

Zwolle, 24-okt-16, Tijdens onze zoektocht naar een nieuw verwarmingssysteem stuiten we op de site van Ecomlease hierin werd een uitgekiend indirect gestookt systeem aangeprezen. We hadden al 27 jaar een direct gestookt systeem met een losse geiser, waarvan de geiser elke keer weer problemen gaf en de hete luchtinstallatie was aan vervanging toe. Na gebeld te hebben, kwam de heer Hollenberg vrij spoedig langs, na een verhelderend gesprek over de voordelen van het HV&V Syteem zoals hoger rendement met wtw unit en de combinatie met een Intergas HReco cvketel, zouden we ook verlost zijn van de geiser. Eind augustus 2016 is de installatie in een dag geplaatst door zeer kundige en prettige mensen, ongelofelijk hoe de installatie na de plaatsing compact en netjes eruit zag invergelijk met de oude installatie. Wat wij als voordeel ervaren is zeer snel warm water, het verwarmingsysteem met wtw kunnen we gezien het weer nu pas goed beoordelen en het geeft ook veel sneller warme lucht en wordt als zeer prettig ervaren. Over duurzaamheid en het rendement kunnen we pas op langere termijn een oordeel geven. Complementen voor de hr. Hollenberg en zijn medewerkers. Fam. Roelofs.

Fam. N. de Bruijn uit Alkmaar Intergas HReco 30 - HV&V Varmo & Ventoli

Ruim 10 jaar geleden gestart met het leasen van een hete lucht - / warm water installatie. De ervaring hiermee was toppie. Daarom na 10 jaar zonder aarzelen gekozen om opnieuw een (inmiddels zuinigere) installatie te laten plaatsen. De monteurs die kwamen installeren hebben keurig werk geleverd, alles prima uitgelegd en voor vertrek alles opgeruimd. Als je alles bij elkaar optelt is het leasen zeker onderaan de streep niet duurder dan kopen. Bovendien koop je een stuk gemak !

Mevr. N. Konings uit Scheveningen Intergas HReco30

Heb geen verstand van installaties! Alleen, als je in de kou zit en het warme water doet het niet, duren de uren lang. Tja, actie! je gooit het internet open en belt de eerste de beste in de buurt die wat af weet van het monster wat niet wil brullen. Heb diverse ( heren ) over de vloer gehad, met verhalen die ik zelfs nooit had kunnen verzinnen. Tot, Kees Hollenberg van Ecomlease naar mij toe kwam. Mij recht door zee vertelde, zo gaan we het doen en anders begin ik er niet aan:-) Voor de dag voorbij was werkte alles. Stond er een nieuwe instalatie, zat ik warm zonder een huilende portemonnee. Ecomlease krijgt van mij een dikke 10! Bedankt Kees

Mevr. C. de Wreede uit Heemskerk HV&V Varmo & Ventoli - Intergas HReco 30

Via mijn broer kwamen we terecht bij Ecomlease. Nadat ik telefonisch contact had gezocht kwam de heer Hollenberg de volgende dag al met een offerte. Deze werd zeer duidelijk toegelicht. De volgende dag direct een afspraak ingepland om te komen installeren. De installateurs hebben prima werk afgeleverd en het zeer netjes achtergelaten.  Ook de service is meer dan prima. Na de vakantie kwam ik een probleem tegen en zocht telefonisch contact. Binnen 2 uur stond de monteur op de stoep die het vakkundig heeft opgelost. Ik kan dan ook niets anders zeggen dat het zeer fijn zaken doen is met Ecomlease. Ik kan het iedereen aanraden!

groet

Claudia

Familie Van Dijk uit Hoorn Hreco36 combi CV ketel, HV&V Varmo indirect gestookte luchtverwarmer

Tijdens de eerste ontmoeting met de heer Hollenberg duidelijke uitleg gekregen over de mogelijkheden van een nieuwe installatie. Daarna een keurig verzorgde offerte ontvangen. Op de dag van de plaatsing kwamen twee monteurs die snel en vakkundig aan het werk gingen, maar die vooral heel netjes te werk gingen en zich er van bewust waren dat zij in een bewoond huis aan het werk waren en niet in een bouwput. Top! Het niet onbelangrijke bijkomende voordeel van de nieuwe installatie is de ruimte die wij op zolder hebben gekregen. Stond de oude Brink verwarming prominent midden op zolder met alle pijpen door het dak. De nieuwe installatie staat keurig afgewerkt aan de kant. Eindelijk ruimte voor een zolderkamer.

Klaas Duijn uit BERGEN NH HV&V Varmo & Ventoli plus Intergas HR eco 36 (geen lease)

Een dag na contactname kreeg ik een offerte. Aanmerkelijk voordeliger in aanschaf en montage dan de concurrerende offertes. Een paar dagen later werd alles geplaatst, vakwerk. Heel tevreden.

A. van Oosterum uit Breda HV&V Varmo & Ventoli op stadsverwarming

Ik heb de installatie gekocht. Ecomlease gaat netjes te werk, bij levering waren er wat schoonheidsfoutjes, die zijn door dhr. Hollenberg weggewerkt.

Trung uit Alkmaar V&V Varmo & Ventoli icm Intergas HReco 30

Beste mensen, Ik wil u allen op het volgende attenderen: (Gebaseerd op persoonlijke ervaring en meningen) Voordat ik een offerte heb aangevraagd bij Ecomlease heb ik zelf ook bij andere partijen offertes aangevraagd voor het vervangen van mijn hete luchtverwarming. Ik vind dat Ecomlease de enigste is die mij eerlijke en naar waarheid vertelde adviezen geeft. Al die andere partijen die Brink systemen aanbieden maken Ecomlease ( HV&V) zwart! Toevallig werk ik zelf in de gas/cv markt en heb ik nog vergelijkingen kunnen maken. Voor u als normale consument is het natuurlijk lastig. Mijn advies: Laat u zelf niet wijs maken, sterke nog , wordt niet bang of aarzel niet omdat u HV&V Systemen niet kent. Verkopers/vertegenwoordigers die HV&V Systemen zwart maken, omdat zij willen bewijzen dat Brink systemen beter zijn, hebben zelf geen enkele ervaringen met HV&V Systemen. ( Men hoort EERLIJK en NETJES te concurreren! ) PAS DUS OP voor zulke partijen! Laat u zelf goed informeren door dhr K. Hollenberg en doe daarna zelf onderzoek. U komt vanzelf achter dat HV&V Systemen van hoge kwaliteit zijn. Mijn conclusie uit eigen research is dat Brink systemen niet beter zijn dan HV&V Systemen. Persoonlijk kies ik voor HV&V Systeem vanwege het hoge rendement en minder storingen. Wat echt het verschil maakt en de reden waarom ik voor Ecomlease heb gekozen zijn als volgt:

1- Ecomlease concurreert netjes op markt! Maakt geen valse beloftes en maakt de concurrenten niet zwart.

2- Ecomlease houd zich aan afspraken en komt deze ook na!!.

3- Ecomlease levert top service. Als voorbeeld: Dhr K Hollenberg kwam gisteravond om 21:45!! naar mij, omdat ik aangaf dat ik een paar ventilatiekappen/roosters nodig had. Hij had dit ook in de ochtend kunnen geven! @Hollenberg_ Ik waardeer uw snelle service.

4- De installatie/montage is goed en netjes uitgevoerd. Monteurs zijn goed opgeleid en hebben de ervaringen in huis om het werk goed uit te voeren. Voorbeeld: de leidingen/isolatie worden niet door de monteurs met tie-rips vast gemaakt. Dit gebeurt wel door andere partijen! dus mensen PAS OP! Tie-rips zijn niet bedoeld om pijpleidingen en isolatie vast te maken! (zeer gevaarlijk bij gas lekkage!)

5- Ik kom zelf ook uit deze mark en heb daarom gelukkig nog de tools om vergelijkingen te kunnen maken met verschillende hete luchtverwarmingssystemen. Ik raad u daarom de HV&V systemen aan. HV&V systemen heeft minder storingen met goede prijs v.s. kwaliteit!

van den Berg uit streefkerk HV&V MC30 icm Intergas HReco 36

Sinds januari leasen wij dit type ketel ter vervanging van een Brink Allure van 35 jaar oud. Vinden het type van verwarmen wel wennen ten opzichte van ons oude keteltje maar zijn zeker niet ontevreden.

Pim uit Amerongen Intergas HReco 36 / HV&V Varmo

Mijn eerste contact was per mail. De zelfde dag belde Kees om een afspraak te maken om e.e.a. te bekijken. Offerte was snel gereed en duidelijk opgesteld. Ca. 4 weken later is de installatie compleet geplaatst waarbij de oude installatie werd verwijderd en afgevoerd. Alles is keurig geïnstalleerd en netjes achtergelaten. Installatie werkt goed. Mijn complimenten voor de monteurs.

Fam. Stoffels uit ALMERE HV&V Varmo en Intergas Hreco 30

Mijn oude Slokker Totaalunit snel en uitstekend vervangen. Nu weer lekkerwarm.

Fam. R. de Krom uit Hoorn ntergas Hreco 30 en HV&V Varmo

Wij zochten een vervanger voor onze zeer oude Brink heteluchtverwarming. Wij kwamen via internet terecht bij Ecomlease. Inschrijven gaat heel gemakkelijk en binnen twee dagen stond de heer Hollenberg op de stoep. Even boven kijken wat er mogelijk is en na en fantastische uitleg door de heer Hollenberg gelijk besloten om een offerte op te maken. Zoals de heer Hollenberg alles afwerkt.... alleen maar lof. Wij konden zelf de dag van montage bepalen en, je gelooft het of niet, precies om 7.00 uur stonden de monteurs voor de deur. Tijdens de koffie vroeg ik nog; wanneer denken jullie klaar te zijn? Nou dat was een schok want om 13.00 uur zouden ze vertrekken. De o zo vriendelijke monteurs kennen geen poespas en werken keihard en netjes door. Precies om een uur waren zij aan het schoonmaken, ja dat doen ze ook, en vertrokken na een uitvoerige uitleg hoe alles werkt. Nogmaals wij zijn vol lof en waardering voor de heer Hollenberg en zijn team. Het is nu bijna twee maanden geleden en wij hebben er nog nooit zo comfortabel bij gezeten.

Fam Schuur uit ermelo HV&V Varmo, HV&V Ventoli icm Intergas HReco 30

We hadden op de deze site een mooie vervanging gezien voor ons hete luchtverwarmings systeem van Brink. We hebben toen contact met Kees opgenomen en vanaf toen ging het snel. Kees kwam een week later al bij ons thuis kijken en legde toen zijn systeem uit . We hebben gelijk een afspraak gemaakt voor het instaleren en dat kon al drie weken later. Wij hebben vorige week de installateurs op bezoek gehad en die hebben onze nieuwe verwarming geplaatst. Wij zijn erg tevreden over alles wat ze gedaan hebben. Waren aardig mensen en vakkundig, en lieten alles netjes achter. Kortom zijn wij erg tevreden.

Frank en Nina uit Wichmond HV&V Varmo, HV&V Ventoli icm Intergas HReco 30

In ons nieuwe huis een oude Brink Allure vervangen voor een prachtig nieuwe opstelling. Super snelle levering zodat we snel in ons nieuwe huis konden gaan genieten. Door het vaste leasebedrag weten we waar we aan toe zijn en geen vervelende kosten achteraf.

C. Roosingh uit Breda HV&VVarmo HV&V Ventoli (op stadsverwarming)

Na 30 jaar was onze apparatuur versleten, het werd niet meer warm in huis. Via onze buren kwamen we bij Ecom-lease terecht. Zij waren heel tevreden over Ecom-lease. Werden gelukkig snel geholpen door Kees en een week later kwamen ze de toestellen al monteren. Zeer kundige monteurs, leverde snel en goed werk. Ze zorgde er ook voor dat na de installatie alles netjes werd opgeruimd en namen de oude apparatuur mee. Na wat strubbelingen in de eerste dagen (bleek aan de afstelling) werd het daarna heerlijk en aangenaam warm in huis. We zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken. Kees ontzettend bedankt voor de snelle afhandeling! En Kees en Arjan (de monteurs) jullie zijn topinstallateurs! We zullen jullie zeker aanbevelen!

E.J. Akker uit Heerhugowaard Intergas HReco 30, HV&V Varmo luchtverwarmer, Ventoli WTW unit

Op 09 juli 2015 hebben wij onze Brink luchtverwarmingsinstallatie van ruim 25 jaar oud, laten vervangen door Lekkerwarm.nl. Snelle reactie op de offerte en een duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Er is snel, netjes en bijzonder efficiënt gewerkt, waarbij ook de veiligheid niet uit het oog werd verloren. Complimenten voor de de- en installatie die dag. De verwarming hebben we nog niet serieus kunnen testen aangezien het nog niet echt koud is geweest. Dus binnenkort een aanvulling op deze reactie.

G.H.Ingenhoest uit Hellendoorn HV&V MC20/HReco 36

Via internet zagen wij dat Ecomlease een alternatief bood voor de vervanging van onze tegen slechts hoge kosten te repareren Brinkinstallatie door een hetelucht verwarmingsinstallatie door middel van een HV&V / HReco installatie. Vanaf onze eerste contact met Kees Hoolenberg zijn wij prima geholpen. Hij was snel ter plaatse in Hellendoorn voor een afspraak. De installatie van de heteluchtverwarming door beide installatateurs was ook prima en zeer klantvriendelijk. Wij hebben de installatie uitgebreid met een paar normale warmwaterradiatoren. Alles werkt prima. Wij hebben gekozen voor koop en niet voor lease in verband met het totale kostenplaatje. Wij bevelen de firma Ecomlease van Kees Holenberg van harte aan.

Fam.Neels uit Oostdijk HV&V Varmo, HV&V Ventoli, Intergas HReco30

Kachel defect en in de kou zittend wat doe je dan? Internet geraadpleegd om een nieuwe installatie te leasen. Zo kwam ik terecht op de site van hv&v systemen. Na een telefoontje was er direct actie van Kees. Enkele dagen later kwam Kees bij ons om de zaak op te nemen en te adviseren. We waren het snel eens en de volgende dag is het karwei al ingepland. Op het afgesproken tijdstip kwamen de monteurs aan en begonnen met het afplakken van de vloer van de hal en boven bij de cv ruimte om beschadiging van de vloer te voorkomen. Na een morgen en middag hard werken klonk om 18:30 het sein \"karwei meester\". Na een instructie zijn ze de zaak gaan opruimen . Ze lieten ons huis mooi schoon achter. We kunnen terug zien op een mooie en gezellige dag met elkaar. De apparatuur ziet er mooi uit en het werkt prima. Een aanrader dus..

Familie G.A.J. Andriessen uit Bilthoven Intergas Hreco 36/ HV&V Varmo en Ventoli

Wat een service én goede voorlichting. Onze oude ketel uit 1986 (gerenoveerd in 1999) moest nu toch echt vervangen worden. 1 belletje naar Kees Hollenberg (persoonlijk aan de telefoon gesproken) en binnen 2 dagen was het geregeld. Kees stond al bij ons op de stoep. Met goede uitleg over de lease, het te verwachten belastingvoordeel (keurig overzicht voor de aangifte gekregen begin 2016) en binnen een paar weken werd ons toestel geïnstalleerd. Precies op de afgesproken tijd kwamen de installateurs, en nog eerder dan verwacht gingen zij dezelfde dag weg én al het sloopmateriaal ging mee. Geweldig, geen rommel en een super gave, goed werkende hetelucht verwarming INCLUSIEF een heetwater-installatie. (bij bijv. Brink & co niet te leasen). Zelfs de oude geiser (die op zolder was geïnstalleerd voor de heetwatervoorziening) is netjes verwijderd, pijpen op het dak die niet meer nodig waren verwijderd, én een keurige afwerking van het plafond op zolder. Alles zonder meerkosten. En .... het belangrijkste, door het zuinige verbruik van de installatie hebben wij bij de Eneco ons vaste maandtarief in een periode van 17 december 2015 tot 1 maart 2016 (2 1/2 maand) al teruggebracht met 17 euro per maand. Wow..... Deze firma is een aanrader...ook het feit dat een heetwatervoorziening mogelijk is, gekoppeld aan de heteluchtverwarming, is grandioos.!!!!!! Ecomlease, / Lekker Warm ; jullie verdienen van ons de warme douche!!!!!!

B. van Dijk uit Tolbert HV&V Varmo Intergas HRE 36/30

We hadden een oude Brink luchtverwarmer (1980) en een boiler van 150 liter uit 2000. Deze zijn beide vervangen door het nieuwe eigen HV&V Varmo van Ecomlease. Ziet er mooi uit, veel kleiner dus een hoop ruimte over! Installatie heeft helaas twee dagen geduurd omdat bepaalde onderdelen niet waren geleverd. Had in eerste instantie flink last van geluid van de ventilator, was te horen via de roosters van de luchtverwarming. Kees is na mijn klacht zsm langsgekomen en heeft de klacht verholpen. Nu helemaal tevreden en ben erg benieuwd naar de besparing!

Ruud Ouwerkerk uit Velserbroek HV&V Varmo, HV&V Ventoli en Intergas HRE 28/24

Onze brink installatie was na twintig jaar aan vervanging toe. Na enig speurwerk op het internet zijn wij op site van Ecomlease gekomen. Na aanvraag om informatie was er al heel snel een goed contact met Kees Hollenberg. Hij heeft duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Nadat we eruit waren wat we wilden was een en ander bijzonder snel geregeld. De monteurs waren keurig op tijd, hebben alles vervangen, alles netjes achter gelaten. Wij hebben nu weer een heerlijk verwarmd huis, zelfs beneden in onze tuinkamer waar het altijd aan de frisse kant was. Niets dan lof, wij zullen Kees aanbevelen bij al onze kennissen en buren.

Fam. Beer uit Alkmaar HV&V Varmo, HV&V Ventoli, Intergas HRE 28/24

Wij hebben 18 november 2014 onze Stork Multiduckt installatie laten vervangen door Ecomlease. De keus voor Ecomlease was duidelijk,een directe reactie op onze offerte aanvraag,een perfecte en persoonlijke uitleg door Cees Hollenberg van zowel het systeem als de lease constructie. We zijn nu een maand verder en kan maar een ding zeggen . GEWELDIG!!! Wat een super installatie . De verwarming werkt super en snel en is nagenoeg geruisloos,maar ook het warmwater is er direct en met veel druk. Ook de installatie van het systeem is heel vakkundig en snel gedaan en naar onze wens qua plaatsing. Wij zijn dus een heel tevreden klant en adviseren echt iedereen om bij Ecomlease een nieuwe installatie aan te schaffen. Hartelijke groet fam.Beer.

Fam van de Kraats intergas HRE 28/24

Wij willen via deze weg onze ervaring uitwisselen met de rest van nederland,
Wij hebben sinds een paar weken een nieuwe ketel via Ecomlease hangen, ik kan niets anders zeggen sjappo, en waarom: eerste gesprek met Kees was zeer prettig, goede uitleg, over hoe alles in z'n werk gaat, hoe er gewerkt wordt, van deze uitleg en van deze man wordt je alleen al enthousiast. En er is geen woord van gelogen zoals Kees het heeft uitgelegd. Wij merkten vanaf het moment dat de nieuwe ketel er hangt al het verschil, snel warmte in huis en snel warm water uit de kraan. Als ik één iemand kan aanbevelen is het Kees van Ecomlease. Zelfs s'avonds belde Kees ons op of het goed was verlopen en of er evt nog vragen waren over de nieuwe ketel.
Een evt nieuwe klant mag ons ook rustig bellen, of het inderdaad waar is, zoals ik het heb omschreven.

Mvg Fam van de Kraats
Voorthuizen

fam vd vossen uit velserbroek HV&V Varmo, HV&V Ventoli en Intergas HRE 36/30

Onze oude Brink installatie uit 1994 was aanvervaning toe,enkele buren van ons hadden positieve ervaring met Lekkerwarm.nl. Na het invullen van het contactformulier werd op de zelfde dag nog contact met ons opgenomen door CeesHollenberg en een afspraak ingepland. Cees heeft de situatie bekeken en gaf een duidelijke uitleg welke apparaart het best voor ons was. Op 11 nov werd de installatie bij ons geplaats de monteurs stonden volgens afspraak om 07.30 voor de deur om 17.30 was de klus geklaard, de monteurs werken zeer netjes. Om 17.30 uur bleek dat de regelaar voor luchtventilatie defect was,dit probleem is door Cees de volgende dag opgelost. Wij zjjn zeer tevrede en zullen het bedrijf dan ook bij een ieder aanbevelen

Turks Cultureel Centrum Nijmegen Remeha Quinta 85S en 45S HR CV Ketel

Top Service! Het was noodzakelijk dat ons CV-installatie vervangen moest worden. Het betrof een vrij grote oude installatie van 15 jaar oud dat een (oud) schoolgebouw warm moest houden. De maandelijkse stookkosten waren dan ook vrij hoog. Bij meerdere bedrijven navraag gedaan. Uiteindelijk kwam Lekkerwarm.nl met de beste deal. Er waren bedrijven die het niet "aandurfden" om deze grote ketel te vervangen. Aangezien het gebouw is opgesplitst in twee delen leek het ons verstandig om twee kleinere ketels te gebruiken. De monteurs hebben dit dan ook zeer professioneel vervangen. Binnen no time was het dan ook gefikst. Kortom: zeer tevreden klant!

H.Willemsen uit Duivendrecht ntergas KombiKompact HR 22

Sinds 2002 via een leaseregeling een HR ketel laten plaatsen en sindsdien geen enkel probleem. De ketel wordt elk jaar nagekeken. Er wordt snel gereageerd op vragen en dus kan ik tot nu toe alleen maar concluderen dat ik bijzonder tevreden ben over Lekkerwarm.nl.

E. Zaremba uit Velserbroek lan 10 met Intergas vc ketel en terugwinunit

Vanmiddag hebben de mannen hun werkzaamheden afgerond. En super tevreden, alles volgens afspraak en geen vraag was te moeilijk. Pijp een beetje hoger of lager geen probleem. Of de installatie bevalt moeten we nog even afwachten.

Mevr. J. Coenraads indirect gestookt systeem met Intergas cv ketel

Via het internet zijn wij bij Ecomlease terecht gekomen. Vanaf het eerste contact, alleen maar goede ervaringen. De oude installatie was binnen een mum van tijd keurig netjes afgebouwd en dezelfde dag stond de nieuwe ketel, geheel geprogrammeerd en wel! Fantastisch. De heer Hollenberg kwam zelf langs om te kijken of alles goed ging. Wat een service. Dit bedrijf is een aanrader.

Bob Wieland uit Alkmaar Brink HRE 28-24 / Elan 10 IND / Renovent MED WTW unit

Half Oktober een afspraak met Cees Hollenberg.
We waren snel overtuigd van de kennis die Cees in huis had, een zeer duidelijk verhaal.
Op 9 november stonden de monteurs aan de deur e binnen no time waren de werkzaamheden in volle gang.
Ik ben zelf technisch best op de hoogte en had al snel door dat we bijzonder goede vakmensen in huis hadden.
Met grote zorgvuldigheid werd onze oude multiduct afgevoerd ,en in goed overleg met ons werd de juiste positie van de nieuwe apparatuur bepaald.
Niets was de jongens teveel .
Het eindresultaat mocht er dan ook zijn.
Alles is zo mooi afgewerkt en de leidingen en buizen keurig weggewerkt .
Volgde nog een zeer deskundige instructie van alle functies en mogelijkheden.
Dit zijn echt de vakmeesters onder de installateurs.
Wij zijn enorm tevreden,jammer dat er geen foto’s op deze site geplaatst kunnen worden want je kijkt je ogen uit.
Ja ze bestaan echt nog superbedrijven.

Ton Dekker uit Akersloot Intergas HR 22

Toen onze vorige ketel zeven jaar geleden de geest gaf, wees Kees ons op Lekkerwarm.nl. Na alle kosten van de vorige ketel op een rijtje te hebben gezet en deze vergeleken met de leaseprijs was de keuze niet moeilijk. Ze zijn altijd bereikbaar en werken netjes (zoals de meeste opmerken) Ga zo door!

M. de Pree uit Uitgeest Intergas

Goede service erg betrouwbaar altijd snelle service

Reekers Monique uit Alkmaar intergas kombikompact HR 28

Wij hebben vorig jaar ons huis gekocht en daarbij het leasecontract van de vorige bewoners overgenomen. We zijn uitermate tevreden met de ketel. De voor ons eerste servicebeurt verliep ook klakkeloos. een belletje en de afspraak was germaakt.

Mw. E.J.B de Boer uit Leiden Intergas KombiKompakt HR 22

Goede ervaring voor iedereen aan te bevelen en goede service

Fam. E.E.M. van Dijk uit Vlaardingen ntergas KombiKompakt 28/24

Wij hebben hele goede ervaring met Ecom-lease. Zij hebben een hele goede service en komen de afspraken altijd na.

Frank Sweijen uit Haarlem intergas kombikompakt HR28/24

Gefeliciteerd met jullie 10 jarig bestaan. Bijna anderhalfjaar geleden liep ik ook tegen een kapotte cv ketel aan. Door hier en daar wat te surfen op het internet kwam ik bij Lekkerwarm.nl terecht. Na een mail gezonden te hebben werd ik devolgende dag al gebeld met de vraag of er een afspraak gemaakt kon worden. twee dagen later zat Kees bij ons. Hij heeft alles piek fijn uitgelegd en een ook een goed advies gegeven wat nu echt geschikt was als ketel voor ons huis. Zelf had een een heel andere ketel in gedachte maar dit rade hij af om dat deze veel te zwaar zou zijn voor het huis. Binnen 10 dagen was de ketel geplaatst en was zelfs alle zooi door de installateurs opgeruimd en afgevoerd. Een geweldige ervaring die service waar maak je dat nog mee? Ook het inmiddels uitgevoerde onderhoud is perfect uitgevoerd. Na afloop was er gen spoor van zooi te vinden. Als je ook toe bent aan een nieuwe ketel dan raad ik Lekkerwarm.nl aan gunstige prijzen en uitstekende snelle service.

Kim Torre uit Nieuwegein Intergas KombiKompakt HR 28 24

Mijn oude ketel was kapot, heel vervelend. Lekkerwarm.nl regeerde om 7 uur s'morgens als eerste op mijn noodkreet. Service was erg goed en ze kwamen advies thuis brengen en drongen niet aan. Het was weer snel lekker warm thuis. Top!!!!

Fam. A.S. Hummel uit Alkmaar Intergas KombiKompakt HR 28/24 - Brink Elan 10 - Renovent MED

Ons hetelucht systeem was aan vervanging toe, na wat rondzoeken kwamen we uit bij Lekkerwarm.nl. We hebben een aanvraag gedaan en de volgende dag hadden we al een passende oplossing in de mailbox Na een persoonlijk gesprek te hebben gehad was de afspraak tot plaatsen snel gemaakt. De monteurs hebben keurig werk geleverd!! Mooi afgewerkt en alles netjes opgeruimd achtergelaten, alle complimenten.

G.N.J. van Erp uit Alphen aan den Rijn Brink HRE 36/30 - Brink Elan 10 - Brink Renovent MED

Toestel(len) geleased: Intergas KombiKompakt HR 36/30, Brink Elan 10, Brink Renovent Ervaring: Het heteluchtsysteem was aan vervanging toe en ik heb mijn licht opgestoken bij een paar buurtgenoten die met hetzelfde probleem hadden gezeten en bij Lekkerwarm.nl waren uitgekomen. Ik was van plan te kopen, maar de leaseconstructie vond ik uiteindelijk veel aantrekkelijker. In prijs concurrerend en verzekerd van goede service; wat wil een mens nog meer! Bovendien bleek dhr. Hollenberg erg kritisch op eigen werk: Hij wilde zelf een goed gevoel hebben over het geleverde werk en liet de installatie opnieuw opbouwen omdat de eerste oplevering hem niet zinde. Goed advies en goed werk; ik ben heel tevreden met het resultaat.

Reus uit Alkmaar Intergas KombiKompact HR 22

Ik lease sinds 2002 een ketel bij Lekkerwarm.nl en heb hier goede ervaringen mee. Tot nu toe geen enkel probleem en het aanvragen was ook een prettige ervaring.

r.p. vonk uit delft intergas en elan

na het kapot gaan van de vorige installatie, een snelle en eerlijke offerte voor een vervangende. binnen anderhalve week alles afgehandeld en geinstalleerd. Nu 14 maanden in gebruik, voor het onderhoud is het goed geregeld. Blijf zo doorgaan, dan zijn er twee partijen tevreden. Gefeliciteerd met het 10 jarig jubileum.

I. Wittkamp uit Rotterdam HR Ketel

Ik kan alleen positief reageren. Geweldige service, na installatie werd alles keurig achtergelaten en de monteurs waren vriendelijk en beleefd. Na benadering van verschillende bedrijven was Lekkerwarm.nl de enige die direct reageerde en zich ook menselijk opstelde. Zij hebben mij dan ook niet in de 'vries'kou laten staan. Ik ben nog steeds blij met Lekkerwarm.nl en raadt het ook anderen aan.

Mw. K. Vaessen uit Venlo ntergas KombiKompakt HR 28/24

Zeer tevreden , op verzoek om informatie volgde meteen reactie. Ondanks het feit dat we in Limburg wonen en dus niet naast de deur een perfecte service.

Cindy Wingelaar uit Heiloo Brink SWB HR + Renovent SWB

Wji zijn zeer tevreden over Lekkerwarm.nl. Er werd zeer vlot gereageerd op onze aanvraag. Deskundig en degelijk advies; samen gezocht naar beste oplossing voor vervanging van onze Stork Multiduct heteluchtvoorziening. Plaatsing door prima monteurs, alles netjes en dik in orde! Een aanbeveling voor anderen.

A. Roest uit Papendrecht Intergas

Terug van vakantie bleek onze combiketel niets meer te doen...'s maandags gelijk gebeld met Lekkerwarm.nl en dezelfde ochtend kwam er al iemand langs! De volgende ochtend werd de nieuwe ketel al geplaatst, ontzettend netjes, ze hebben alles opgeruimd. Betere en snellere service kun je je niet wensen!!

Fam. Ravensberger uit Hoofddorp Brink HRE 28-24 / Elan SWB / Renovent SWB

Wij vonden Lekkerwarm.nl via het internet en na de aanvraag werden wij bijna direct door Kees teruggebeld voor een afspraak. De deal was snel gemaakt. Een goed verhaal en een duidelijke constructie. Binnen een week zijn ze met de werkzaamheden begonnen en twee dagen later waren ze klaar. Keurig geïnstalleerd en alle rotzooi, waaronder de oude verwarming, keurig opgeruimd. Verder waren de monteurs zeer professioneel en netjes. Dit is een prima bedrijf met een hele hoge klantvriendelijkheids- en klantgerichtheidsgraad. Mijn waardering voor Lekkerwarm.nl en zoals het nu voelt ga ik nooit meer bij een andere installateur te rade.
Ga zo door.

P. Bodelier uit Kerkrade Intergas 28/24

Ik ben nu al veel tevredener over uw bedrijf dan over het vorige. Alles is perfect afgeleverd, en ook de monteurs waren zeer correct en vriendelijk.

Aad Beentjes uit Obdam cv combi ketel Nefit ecomline excellent

Al jaren goede ervaring met Lekkerwarm.nl vanaf 2000. onderhoud en service zoals je als klant verwacht, adequaat en klant gericht. Succes met alle innovatie, plannen e.d in de toekomst

Pekel Th.H. uit Akersloot Nefit HR ecomline.

In November 1999, hebben wij onze oude ketel laten vervangen. De keuze om een ketel te leasen is eigelijk gemaakt doordat bij het contract ook het onderhoud en reparatie zonder voorrijkosten in zit. Toen ik hierover na dacht, kwam bij mij de conclusie dan levert hij de op dat moment de betrouwbaarste ketel waar hij het minst aan moet doen. Dat is de afgelopen 10 jaar wel gebleken, geen storingen alleen een paar keer onderhoud gehad. Ons contract van 10 jaar loopt in november 2009 af. Voor ons is er geen enkele reden om over te stappen naar een andere installateur.

fam Klaase uit Heiloo Brink HRE, Brink Elan SWB en Brink Renovent SWB

We hadden een Multiduct van Stork op zolder staan van 22 jaar oud. Wel altijd onderhouden maar werd wel tijd voor vernieuwing. Even google'n en we kwamen bij Lekkerwarm.nl. Formulier ingevuld en de volgende dag hadden we al bericht en konden we een afspraak maken voor verdere uitleg. Deze was heel duidelijk en verhelderend. Er werd netjes een afspraak gemaakt voor installatie. Wat hebben deze heren een energie zeg... trap op, trap af. Petje af. Alles is keurig vervangen van leidingen tot buizen. Oude ketel werd netjes opgeruimd. Nee echt heel erg netjes afgehandeld. Alles netjes afgewerkt en hele goede tekst en uitleg gekregen. Helemaal top. Ga zo door en jullie halen met gemak de 25 jaar.

Fam. J.E. de Cocq van Delwijnen uit Heerhugowaard Nefit Ecomline Excellent HRC

Dit was een perfecte oplossing! Goede ketel, de modernste uit zijn tijd. Strake service, goed geinstaleerd, duidelijke maandkosten, geen verdere onderhoudskosten en geen hoge aanvang. Perfecte verwarming en warmwatervoorziening en snel geplaatst. Andere familie volgden daarna ook.

B. Assendelft uit Alkmaar Brink HRE 28-24 / Elan 10 IND / Renovent MED WTW unit

De ervaring is heel goed. Er werd heel netjes en secuur gewerkt. De installatie werkt uitstekend. Dus perfect!

Suzanne van Kampen uit Heerde Brink HRE 28/24 - Brink Elan SWB

Mijn heteluchtverwarming was nodig aan vervanging toe, dus op zoek op het net en kwam al gauw Lekkerwarm.nl tegen. Meteen het formulier ingevuld en werd de volgende dag gebeld. Een afspraak gemaakt en Kees kwam langs om de boel te bekijken en een prijsafspraak te maken. Gisteren was het zo ver de verwarming zou geplaatst worden. Twee monteurs kwamen netjes op tijd en met een zeer goed humeur. Het was een hele klus maar ze hebben het geklaard. Helaas had de cv ketel een storing waar ze niks aan konden doen, hierdoor duurde alles wat langer. Toch stonden ze er op om alles netjes en schoon achter te laten, terwijl ze zeker nog 1,5 moesten rijden. De monteur van Brink hebben ze meteen voor me geregeld en de volgende dag werkte alles helemaal goed. Ik kan niet anders zeggen dat ik uitermate tevreden ben over de werkwijze van Lekkerwarm.nl, mijn complimenten!!!

richard van dijk uit rijen intergas 24/28

super service. mijn oude ketel kapot en niet meer te maken, en ook geen geld voor een nieuwe te kopen, dus zoeken op internet en toen kwam ik Lekkerwarm.nl tegen, maandag 30 nov. om 1600 uur een mail gestuurd ,om 16.02 werd ik gebeld door kees , contract via mail ,gelezen en terug gefaxt, en 2 december werd de nieuwe al geplaatst echt een super service

de koning uit alkmaar Brink HRE 28-24 / Elan 10 IND / Renovent MED WTW unit

Half oktober ging onze stork multiduct kapot wij in de kou, toen gaan zoeken naar een vervangend product. Toen kwamen we terecht bij Lekkerwarm.nl ,snel een afspraak gemaakt en alles door genomen. En met heel veel inzet van Lekkerwarm.nl kon alles binnen een week geplaatst worden .Het plaatsen van de ketel gebeurd door hele goed installateurs we zijn er heel tevreden mee dus met zekerheid een prima ervaring,

Verbruggen uit Bergen op Zoom Brink HRE 36-30 & Elan 25

I.p.v. leasen hebben wij een indirect gestookte Brink luchtverwarming gekocht. Ben zeer tevreden over de installatie en de uitvoering. Alles werd keurig geinstalleerd en... met weinig rotzooi. Aardige monteurs.

Us Tency uit Almere Brink HRE 36/30 - Brink Elan 10 - Brink Renovent MED

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, en de afwerking van onze nieuw luchtverwarming. Netjes mannen, ik heb nog nooit zo'n teamwork bezig gezien, hard werken, weinig pauze en doorwerken! Non stop! Een echt A-TEAM! Voordat ik Lekkerwarm.nl de opdracht heb gegeven, ben ik op eigen initiatief langs de buren gegaan die ook net hun Slokker Totaal Unit hadden laten vervangen ( stuk of 11 huizen ). Er waren zulke verschillende systemen, met behoud van het oude systeem (lucht verwarming) dan wel met andere componenten (duur en goedkoop ) er waren ook een paar die overstap maakten van lucht verwarming naar radiatoren. Al met al ben ik gaan Googelen en ging ik prijzen vergelijken en zo ben ik op jullie site gekomen. Toen heb ik jullie gebeld (21 nov.2009), heb ik een afspraak gemaakt met Kees Hollenberg (22nov.2009) en twee dagen daarna (25 nov.2009) zijn twee mannen (Patrick & Rick) begonnen met plaatsen van mijn nieuwe luchtverwarming en warmwater installatie, dat maar twee dagen duurde. En het resultaat... "GEWELDIG ! " Ik was zo trots dat ik een paar dagen daarna mijn buren heb uitgenodigd om te kijken en om het te vergelijken natuurlijk, en wat ik hoorde waren alleen maar complimenten! Ik heb een buurman die hetzelfde systeem heeft, maar door anderen heeft laten plaatsen, en het resultaat was minder, slordig in afwerking (ouderwets of goedkopere spullen) en de oude CV moest hij zelf demonteren en wegbrengen naar de grofafval ! Met vriendelijke groet, Us Tency, Almere

Fam G. van der Meulen uit Alkmaar Brink Renovent SWB Brink Elan SWB hr

Onze oude cvketel gaf alleen nog maar warm water. Ik heb de Hr. Kees Hollenberg maandag een mailtje gestuurd en dinsdagochtend kwam hij al kijken en donderdag hadden we al een nieuwe cv. De monteurs werken hard en werken het keurig af. Alles word opgeruimd! Ze zijn erg beleefd en vriendelijk kortom we zijn heel blij dat we zo snel geholpen konden worden! met vriendelijke groeten, Fam. van der Meulen Alkmaar

N. van de Hoonaard uit Hippolytushoef Brink HRE 28/24 - Elan SWB - Renovent SWB

Tja, en dan is in november je kachel stuk. Dat is best koud en gebeurde ons. De kachel was inmiddels zodanig oud dat we beter een nieuwe konden aanschaffen. Na wat speurwerk op internet kwamen we bij Lekkerwarm.nl. Gebeld en nog geen 2 minuten later werden we terug gebeld. Dezelfde avond kwam Dhr. Hollenberg nog langs en de week erna hing er al een nieuwe ketel. Dit was overige heel netjes gedaan en zeker over nagedacht, qua verwerken van leidingen, expansievat, thermostaat, ed. Na een ongeveer een maand hadden we regelmatig storing, Dhr. Hollenberg gebeld. Had meneer helemaal zijn lunchpauze afgebroken om bij ons langs te kunnen komen. Nu is er niets meer aan de hand, ketel werkt perfect en het is in huis zelfs warmer dan voorheen met de oude ketel. Dat is dus gewoonweg topservice en een goed product. Kom je niet vaak meer tegen, complimenten hiervoor!

Richard Pino uit Lelystad Nefit Ecomline HR

Sinds maart 2000 hebben wij deze ketel en natuurlijk zijn er in die bijna 10 jaar buiten het normale onderhoud ook wel eens onderdelen vervangen maar dat ging altijd heel soepel. Men heeft ons nooit in de kou laten zitten ook niet in het weekend. Nu de leaseperiode zijn eind nadert kijken wij vast uit naar een nieuwe ketel want voor ons staat vast dat wij blijven Leasen via Lekkerwarm.nl.

Jos van der Saag uit Castricum Brink Elan 10 Indirect + Brink WTW HRE Medium + Intergas HRE 28/24

Na twintig jaar was mijn Multiduct aan vervanging toe. Omdat deze in de winter nooit voldoende warmte gaf, twijfelde ik tussen of centrale verwarming of weer een heteluchtsysteem. Eerst bij mijn huidige onderhoudsbedrijf geïnformeerd, daarna bij enkele buren gekeken en om info gevraagd. Lekkerwarm.nl sprak mij erg aan en ik heb toen gebeld met Kees Hollenberg en thuis op vrij. 8 jan. 2010 een afspraak gemaakt. In tegenstelling tot een eerder gesprek met een andere leverancier sprak zijn informatie mij meteen aan. Ma. 11 jan. ging de installatie al van start en di. 12 jan. was het huis weer op temperatuur! Een goede installatie en keurig geplaatst.
Bent u ook in de kou beland? Lekkerwarm.nl Warmteverhuur bv en Smit & Hollenberg Installatietechniek bv helpen u zo weer uit de brand.
Dus zit u met een koude-klacht, bel dan voor info: 0251 - 31075acht!

Rob Groenland uit Houten Brink HRE 28/24, Brink Elan 10 IND en Brink Renovent MED

Tijdens de kerstperiode begaf onze oude Brink ketel uit 1984 het. Begin januari leg ik contact met Lekkerwarm.nl. Cees Hollenberg belde daarna snel op voor een afspraak. Twee weken later wordt in 2 dagen tijd vakkundig en netjes een indirect gestookt systeem geplaats. Goede service en Cees kwam een paar dagen later nog even langs voor inspectie. Snel en vakkundig, ik kan en wil niet anders zeggen.

j. van meggelen uit sint annaland intergas hre 28/24

wat zijn we blij met onze ketel. 25-02 kachel kapot. ja sta je daar met twee kleine kindjes geen warm water. mailtje gestuurd een uur later werd ik al gebeld. binnen nog geen 24 uur hing er dus een nieuwe ketel. wat hebben de monteurs hard doorgewerkt, oude ketel meegenomen.super wat een service. bedankt voor de snelle reactie en patrick en rik goed en snel gedaan. super tevreden zijn we met Lekkerwarm.nl, klantvriendelijk en snelle service. we raden t iedereen aan.

Fam. van Dijk uit Bunschoten Brink HRE 28/24 cv ketel - Elan 10 - Renovent MED

Wij hebben de adviezen en service van Lekkerwarm.nl als prettig ervaren en ook de installatie in twee dagen tijd, afvoer oude ketel etc was prima geregeld, goede,vriendelijke, vakkundige monteurs. klein minpuntje: de uitleg van de installatie zou wat meer aandacht mogen hebben, werd nu even snel afgeraffeld (voor de monteurs is het gesneden koek maar voor de nieuwe gebruiker ligt dat toch wat anders). Dus daar ligt nog wel een verbeter puntje. maar over het geheel is de conclusie Lekkerwarm.nl :Prima Werk

Kenneth F Dongor uit Spijkenisse Brink HRE 28/24 cv ketel - Elan 10 - Renovent MED

Na een kleine 28 jaar gaven mijn geiser en Hetelucht verwarmings unit het op. Een korte google zoekactie verwees mij o.a. naar Lekkerwarm.nl. Op zaterdagavond een verzoek ingediend en op Dinsdag had ik een adviseur op bezoek voor het opmaken van een offerte en het inwinnen van advies. Deze adviseur(behoorlijk thuis in deze branche) heeft mij in nog geen uur tijd van genoeg informatie voorzien opdat ik in overleg met vrouwlief een keuze kon maken. Wij hebben gekozen voor het leaseplan en mag nu, een dag na de installatie reeds verklappen dat de service in een woord uitstekend genoemd mag worden. Mijn oude apparatuur is vakkundig gedemonteerd/afgevoerd en het nieuw apparatuur tot in de puntjes geinstalleerd en operationeel gezet. Ik zit er nu heel lekker warm bij in een goed geventileerde woon omgeving. Mijn complimenten, ik ben heel blij met de installatie en een pluimpje voor de twee installateurs die vol goede moed het werk naar volle tevredenheid hebben opgeleverd!

Leon en Marjolein Bouwens uit Den Helder Brink HRE 28/24 - Brink Elan 10 IND

Goede en snelle service, prettige installateurs, volkomen tevreden, snelle actie bij problemen, kortom wij zitten er warmpjes bij!

M. Deijkers uit Kreileroord Brink HRE 36/30 Elan25

Sinds april is de apparatuur in bedrijf
Ook het meerwerk wat ze hebben uitgevoerd is keurig opgeleverd.
De ervaring is heel goed. Tijdens de installatie is er netjes en secuur gewerkt. De installatie werkt uitstekend. Dus perfect!
Inmiddels heeft één van mijn dochters ook een installatie van Lekkerwarm.nl genomen

Mark Lamers uit Alkmaar Brink HRE 28/24, Brink Elan 10IND, Brink Renovent WTW unit MED 3-1

Enkele weken geleden hebben wij preventief onze ketel, WTW en geiser laten vervangen via Lekkerwarm.nl. Vanaf het eerste contact verliep alles zeer prettig. Duidelijke offerte, duidelijke uitleg, in goed overleg de werkzaamheden gepland en ook die werden keurig nagekomen. De installatiewerkzaamhedenduurden ruim 1,5 dag en hebben we ook als zeer plezierig ervaren. Zeer vakkundige installateurs en eerlijk gezegd vind ik de hele installatie (als leek) zelfs mooi om te zien! Naast het rendement, het verbeterde comfort en veel meer (door 21 jaar modernere) gebruiksmogelijkheden (mn qua ventilatie) zijn wij ook erg blij met de ruimte die wij er op zolder bij hebben gekregen. De nieuwe installatie gebruikt minder dan de helft van de m2. Kortom, zeer tevreden!

Fam Schneider uit Zoetermeer Intergas KombiKompakt HRE 24/18

Kees hartstikke bedankt dat je zo snel nog een ketel heb kunnen plaatsen. Ik ben zeer tevreden over het bedrijf en de instalateur.( topgozer) Hij draait als een zonnetje. Ik kan Lekkerwarm.nl aan iedereen aanraden. Dus nogmaals bedankt Michel Schneider

Fam. A.J.J. Meijerink uit Heerhugowaard Brink HRE 28-24 / Brink Elam 10 / Brink Renovent MED

Ja als alles perfect geregeld is en alles geinstalleerd zoals ik (als ik er verstand van had) het ook had gedaan, wat kan je hier dan nog schrijven, de monteurs waren beleefd, snel, netjes en vakkundig, de heer Hollenberg regelt alles perfect tot in de puntjes en dan nog iets meer, dus CHAPEAU Lekkerwarm.nl!!!!

Ruud van der Linde uit Alkmaar Brink HRE 28/24 , Brink Elan 10 ind , Brink Renovent WTW

Beste mensen Ik heb ons oude systeem een stork Multiduct laten vervangen door een Brink installatie via Lekkerwarm.nl. Ik ben zeer tevreden met de installatie die op een perfecte en nette manier is uitgevoerd door Patrick en Rick van eerder genoemd bedrijf. Bedankt en groet fam.vd.Linde

Fam. R. Poppen uit Sappemeer Brink HRE 28/24 & Brink Elan 25 Upflow.

Via een beetje googelen kwam ik terecht bij Lekkerwarm.nl en las de andere klantervaringen en dat wekte vertrouwen. Gemaild en prompt kreeg ik antwoord. Daar ik een advies wilde voor mijn schoonouders was het best een beetje gecompliceerd. Zij hadden een meer dan 30 jaar oude Brink heteluchtverwarmingsysteem en hadden al eens bij een installateur in de buurt een prijs opvraagd. Veel vertrouwen in een goede afloop daarvan hadden ze niet. Helaas blijken niet veel installateurs goed de weg te weten met een heteluchtverwarmingsysteem. Bij Lekkerwarm.nl liep het van begin af aan goed. Via de mail hebben we een afspraak geregeld bij mijn schoonouders in Sappemeer, Kees uit Noord-Holland en ik uit Drenthe waren op het afgesproken tijdstip in Groningen. Het gesprek dat volgde na inspectie van de heteluchtverwarminginstallatie was hartelijk, technisch inhoudelijk en zakelijk tegelijk, eigenlijk zoals je als klant graag wilt worden bejege nd. De installatie bestaat uit:

een Brink Elan 25 Upflow indirect gestookt toestel op een bijpassende uitblaasmodule en filtercassette onderbouw en een Brink HRE 28/24 combi cv ketel incl. een zg MIT regeling bestaande uit een Honeywell twee-weg klep en doorstroom regelaar. Deze MIT regeling voorkomt tochtverschijnselen en is ook vermeld op de Brink folder cv ketels. Tenslotte een bijbehorende Honeywell Chronotherm Modulation klokthermostaat. Daarnaast nog een aantal technische aanpassing zoals: het voeren van de bestaande schoorsteen met een RVS mantel om condensvorming in het schoorsteen kanaal te voorkomen. Het leveren, monteren en aansluiten van een condenspomp op de bestaande afvoer welke door de kelder loopt. Deze condenspomp is nodig voor het afvoeren van het condenswater wat uit de cv ketel en rookgaskanaal komt.

Offerte kwam als afgesproken en we konden het eens worden over prijs en prestatie. Om de vervanging in een dag door 2 technici van Lekkerwarm.nl mogelijk te maken hadden we afgesproken, dat wij de oude installatie tot op afgesproken punten zouden demonteren. Om klokslag 8:00 kwamen de mannen en hebben de hele dag gebuffeld en daardoor ‘smiddag om ca. 16:00 gereed. Ze hebben een mooie technische installatie achtergelaten en zijn tot op heden daarover tevreden.

Met vriendelijke groet

Hendrik van der Ploeg

Mariska uit Spijkenisse Intergas HR/E

Enige tijd geleden hebben wij al contact opgenomen met Lekkerwarm.nl, dhr. Hollenberg. Na de zomer en vakantieperiode hebben we dhr. Hollenberg weer gebeld. We willen een nieuwe CV ketel en indien nodig zonodig snel mogelijk, want het wordt kouder en de huidige vertoond kuren. Op een woensdag contact gehad, donderdag gehoord dat er zaterdagochtend een monteur beschikbaar zou zijn! Dus zaterdagochtend om 7 uur het bed uit en ja hoor, de monteur was prima op tijd om half 8!!! Onze huidige cv-ketel was echt aan vervanging toe. De nieuwe zat binnen 4 uurtjes bevestigd, werkt uitstekend en ziet er ook nog eens mooi uit! Kortom, wij zijn heel erg blij met de CV-ketel en de service! Petje af voor de snelle verwerking, service en installatie!!!!

Patrik & Sharon uit Heiloo Intergas HRE 28/24, Elan 10, Renovent MED

Uiteraard hebben ook wij gegoogled om zoveel mogelijk informatie te achterhalen mbt heteluchtverwarming. Er zijn meerdere aanbieders op dit gebied maar deze werken allemaal niet met leaseconstructie en dat wilde wij nu juist.  Dus gebeld naar Lekkerwarm.nl en een paar dagen later was Kees Hollenberg bij ons thuis. Hij heeft ons rustig uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en wat de werkmethode is van Lekkerwarm.nl. Op 10/11/10 belden Patrick & Rick om 07.15 al aan bij ons thuis en na twee dagen werken zat alles erin. Wij zijn heel erg te spreken over de werkwijze van de twee heren. Netjes, correct en zorgvuldig zijn ze te werk gegaan. Je kunt echt zien dat het vakmannen zijn en wij kunnen Lekkerwarm.nl, Patrick & Rick dan ook van harte aanbevelen. Hartelijke groet, Patrik & Sharon

Chris & Monique Lane uit Hoorn Allure B25

Het feit dat Lekkerwarm.nl ons vraagt onze ervaring over hun bedrijf te delen spreekt boekdelen. Ze zijn zeker van hun zaak, product, service en monteurs...en dat is terecht! Het is dat de aanschaf van een luchtverwarmingsketel geen dagelijkse aankoop is anders zouden wij bij iedere gelegenheid de mogelijkheid pakken (feestje, visite, kerst, St.Klaas) om al onze kennissen en zelfs onbekenden te pas en te onpas dit bedrijf ter sprake brengen. U ook een nieuwe ketel? Echt deze moet je eens proberen, ik weet zeker dat je 100% tevreden zult zijn. Heb je het koud? Neem een ketel van Lekkerwarm.nl! Geld besparen op je energierekening, neem een ketel van Lekkerwarm.nl. Niet met je keel aan de kapstok hangen voor een dure ketel? Bel Lekkerwarm.nl! Op vakantie willen en een nieuwe ketel? Bel Lekkerwarm.nl. Heb je koude handen, bel Lekkerwarm.nl! Leuke trui, maar bel Lekkerwarm.nl eens! En zo zouden wij een avond kunnen vullen ;-). Kortom echt waar...twijfel niet langer, bel ze , vraag naar Dhr Hollenberg (Kees) en binnen een minuut of 5 weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Hartelijke groet, Chris Lane en Monique Schussler.

Leendert Vinck uit Zoetermeer HRE 28-24 / Elan10 / Renovent

Goed contact. Alles snel en goed geregeld. Inbouw netjes gemaakt. Mooie klus gedaan. Bedankt.

Ronald Praamstra uit Nieuw Vennep Intergas HRE 28/24 - Elan 10 - Renovent MED

De ontvangen dokumentatie, offertes en mondelinge uitleg was snel en duidelijk. Nadat wij onze keuze hadden gemaakt werd de installatie op korte termijn en in 2 dagen geinstalleerd. De monteurs waren vriendelijk en werkten netjes en hadden overleg met ons indien nodig. De oude installatie werd netjes afgevoerd. Het was een vlotte en verzorgde installatie. Er was eigenlijk alleen wat verwarring over de luchtroosters die moesten worden vervangen. Vooral de korte termijn waarop de installatie na bestelling kon worden geinstalleerd was fantastisch. We hebben even onze weg moeten vinden met de juiste instellingen van de installatie, maar nu na enkele weken werkt het systeem voortreffelijk en zijn we erg blij met onze keuze. Met vriendelijke groet, Ronald Praamstra

Fam R.H. Graper uit Alkmaar HRE 28/24 - Elan 10 - Renovend MED

Wij hebben onze oude Stork Multiduct laten vervangen voor een nieuwe indirect gestookte installatie van Lekkerwarm.nl. Na 27 jaar, maar het komt altijd ongelegen, Via via kwamen wij in contact met Ecomlease met de Heer Hollenberg.
Vrijdag gebeld, en maandagavond al een fijn gesprek gehad, en donderdag en vrijdag hebben de monteurs onze installatie geplaatst. In één woord geweldig en zo netjes gedaan, onze complimenten hiervoor,en nog heel hartelijk bedankt voor jullie snelle service

Ron & Ellen Graper

Pim Haanraads uit Heiloo hre 28/24 / Elan 10 / Renovent med

Zo even een bericht van een tevreden klant. Inmiddels lease ik nu al een jaar een installatie ter vervanging van mijn oude Stork Multiduct bij Lekkerwarm.nl en ben zeer tevreden van af dag 1. Met name de zeer vakkundige monteurs die de installatie geplaatst hebben en de kers op de taart is dat de Hr. Hollenberg zelf de eerste servicebeurt gedaan heeft. Ik wens tevens alle medewerkers van Lekkerwarm.nl een fijne kerst en een goed 2011

Willem Oud uit Heerhugowaard Intergas KombiKompakt HR 22

Al bijna negen jaar een combiketel geleasd bij Lekkerwarm.nl, ik beveel het iedereen aan. Altijd goed advies en ik heb er geen omkijken naar. Elke anderhalf jaar krijg ik een telefoontje wanneer de monteur kan langskomen voor het onderhoud. De volgende wordt weer een ketel van Lekkerwarm.nl

M.J.M. Boermans uit Castricum HRE 28-24, Elan SWB, Renovent SWB

Wij willen U zeer bedanken voor de uiterst prettige en vakundige voorlichting die wij van U kregen betreffende de levering en plaatsing van de nieuwe Intergas cv ketel,  de warmeluchtverwarming en de warmwatervoorziening. De apparatuur is perfect en schitterend in de daarvoor bestemde ruimte ingepast. Ook de diverse werkzaamheden zoals de demontage en verwijdering van de oude installatie is perfect uitgevoerd. Wij zijn dus zeer tevreden klanten en willen graag ook de service en het jaarlijkse onderhoud via U verzorgd zien. Uw zeer tevreden klant, M.J.M.Boermans

R. Ermens uit Bavel HRE 28/24 - Elan SWB - Renovent SWB

Vorige week hebben de monteurs van Ecomlease de bovengenoemde apparaten geinstalleerd. Medewerkers waren keurig op de afgesproken tijd aanwezig. Zij hebben alle werkzaamheden verricht zoals afgesproken. Alles is netjes achter gelaten en ook hebben zij mij een duidelijke uitleg gegeven hoe alles in zijn werk gaat. Kortom ik ben erg tevreden over de instalatie van mijn installatie.

Frans Verschoor uit Dordrecht Remeha Quinta HR 28C

Sedert 2001 al klant. Nooit een slechte ervaring. Het leasecontract is helder en het onderhoud zeer goed. Ik heb geen koudwatervrees en ben uitermate tevreden. Succes. Vriendelijke groet, Frans Verschoor

fam Steneker uit Alkmaar HRE 28/24 - Elan 10 - Renovend MED

Op aanraden van buren hebben wij contact gezocht met Lekkerwarm.nl. Vorige week hebben zij onze oude hete luchtverwarming vervangen en daar zijn we heel tevreden over. De monteurs waren erg vriendelijk, gaven goede informatie, werkten keihard en lieten alles zeer netjes achter. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend, dus al met al groot compliment van een tevreden klant!

Fam. M. Wehnes uit Alkmaar HRE 28/24 - Elan 10 - Renovent MED 3/1 WTW

Omdat onze Stork Multiduct toe was aan vervanging hebben wij diverse offertes opgevraagd bij diverse installatiebedrijven. Deze bedrijven kwamen met verschillende aanbiedingen waardoor het lastig werd een juiste keuze te maken. Onze buren hadden in november 2010 een nieuwe installatie laten plaatsen door Lekkerwarm.nl en waren uitermate tevreden. Nadat de buurman vol trots de nieuwe installatie liet zien werden wij toch wel enthousiast over het stukje vakwerk wat daar was geleverd. De volgende dag contact opgenomen met Lekkerwarm.nl. Dezelfde avond nog zaten wij om tafel met dhr. Hollenberg. Na een vakkundige en duidelijke uitleg waren wij overtuigd, de keuze was snel gemaakt. Alles is verlopen zoals was afgesproken. De demontage en verwijdering van de oude installatie, het instaleren van de nieuwe installatie en de uitleg van de nieuwe installatie Deze werkzaamheden werden uitgevoerd door twee zeer vakkundige monteurs (Patrick en Niels). De nieuwe installatie is probleemloos en bevalt uitstekend. Ik kan niet anders zeggen dan dat alles meer dan perfect is uitgevoerd, en zou een ieder die toe is aan een nieuwe installatie Lekkerwarm.nl aanbevelen.

Joost Cremers uit Doetinchem HRE24/28, Elan, Renovent Med.

Super! De monteurs kwamen van de andere kant van Nederland, 2 dagen stipt op tijd. Alle oude apparatuur stond binnen een uur na aankomst beneden. Koffietijd was er amper, er werd hard gewerkt. Het geleverde werk is prima. Er was overleg over hoe het beste de apparatuur te plaatsen en alles staat netjes zoals bedacht op de plek. Toen de monteurs vertrokken was alles netjes achter gelaten en draaide alles als het zonnetje. Al met al kan ik er nog een lang verhaal van maken, maar ik kan het iedereen aanbevelen.

j.beentjes uit alkmaar HRE 28/24, Elan 10IND, Renovent WTW

De installatie is nu reeds 1 jaar in gebruik. De installatie is door Kees en Niels geplaats. Uitvoering is goed verricht. De ervaring is dat er veel minder gas wordt verbruikt en ook minder electra. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het systeem. De contacten met Lekkerwarm.nl zijn goed te noemen. Zij komen hun afspraak na. Al met al heel tevreden!!

Marianne Laponder uit Alphen aan den Rijn Intergas HRE 28/24 HR cv ketel, Elan 10 , Renovent Medium HR WTW unit

Na 27 jaar was het gedaan met mijn oude luchtinstallatie. Op internet gezocht en Ecomlease gevonden. De heer Hollenberg kwam 's avonds langs en kwam met een voorstel. Op dat moment werd de leaseconstructie nog via Brink geregeld. Omdat de prijs nogal hoog uitviel moest ik daar wel even over denken. Korte tijd later kreeg ik bericht van dhr. Hollenberg dat hij toch weer zelf de leasecontracten ter hand nam, omdat het via Brink niet liep zoals hij wilde. Zijn aanbod was haalbaar, dus ging ik met hem in zee. Op de afgesproken dag waren beide monteurs zelfs voor de afgsproken tijd aanwezig. In de loop van de dag kwam de heer Hollenberg zelf nog even poolshoogte nemen. Het was toeval dat ik thuis was, want ik had een zeer ernstig ontstoken oog en wachtte op een afspraak met de oogarts. De volgende dag hebben de mannen het werk keurig afgemaakt. Kachel doet het, huis lekker warm, douche ook, kortom helemaal fijn. Na een paar weken belde de heer Hollenberg op om te vragen of alles naar wens was en wie schetst mijn verbazing: hij vroeg hoe het was met mijn oog! Ik ben nog niet eerder zoveel aandacht voor de klant tegen gekomen. Hulde

WG van Dijk uit Hoogvliet intergas hre 28-24

Hierbij onze ervaring, Wij hebben van vrienden gehoord over de heer Hollenberg en de prima verzorging. Daar onze dochter ging trouwen en onze ketel de geest had gegeven en niets meer deed hebben wij de heer Hollenberg gebeld en ons probleem voor gelegd. Deze kwam binnen 2 dagen en na besproken te hebben wat onze wensen waren en gevraagd of er toch wel iets haast geboden kon worden heeft hij dit in acht genomen en na 3 werkdag is de monteur al gekomen om de nieuwe Intergas HR ketel te komen monteren. Deze monteur heeft zijn werk prima en perfect gedaan, een man van weinig woorden maar grote daden zullen we het maar noemen. Zo hadden wij binnen een kleine week en prima optijd voor de bruilofd een ketel die perfect warm water leverd en waar we een druk hebben dat we zalig kunnen douchen met massage. Lekkerwarm.nl, monteur en Meneer Hollenberg vriendelijk bedankt voor de snelle en prima service. Vriendellijke groeten van de Familie v.Dijk.

Erik Roet uit Den Haag Intergas HRE-A label pomp

Na twaalf jaar bleek de huidige ketel die geleverd was door Kees een dusdanig defect te vertonen dat in overleg met Kees werd besloten om een nieuwe CV te installeren met dezelfde leaseconstructie. Het is supersnel geregeld donderdagochtend gebeld en zaterdag de installatie, de CV zit er op zijn plaats en het werkt uitmuntend. De installateurs zijn perfectionisten moet ik zeggen ziet er weer top uit en tevens weer de garantie van goede services de komende jaren. Bedankt Kees voor de snelle service en vriendelijke dienstverlening. Zeer gewaardeerd. Groet Erik

J. Beemsterboer uit Alkmaar Intergas HRE 28/24 - Elan 10 IND - Renovent MED 3/1

Ivm overlijden van de oude Stork Multiduct kwam ik op Lekkerwarm.nl terecht. Mr Hollenberg was snel met reageren en was duidelijk met de uitleg. De installatie draait nu 1 week. Ze kwamen , demonteerde de oude installatie voorzichtig en lag voor 9 uur beneden in de tuin. En voor de middag had ik alweer warm water! Ze zijn wel 2 dagen bezig maar het resutaat is enorm hoor . Serieus maar ook met veel lol gaan de monteurs te werk. De nieuwe installatie is heel stil, snel warm, probleemloos en makkelijk om zelf te bedienen Goeie service. ik kan het iedereen aanbevelen. M.v.g Jeroen Beemsterboer

Fam. Verburg uit Ouddorp Allure B-16HR

Na opname v/d wzh. en het verkrijgen van een uitgebreide offerte contact opgenomen met Lekkerwarm.nl dhr. Hollenberg. Dezelfde dag heeft Lekkerwarm.nl alles geregeld, leasecontract is opgesteld en binnen een week is de nieuwe installatie geplaatst. Super snelle service zonder nodeloos tijdverdrijf. Gewoon korte lijnen waardoor er snel en accuraat gehandeld wordt. We zijn uitermate tevreden met de werkwijze en het vertrouwen welke Lekkerwarm.nl, dhr. Hollenberg heeft in zijn klanten. Accoord leasecontract 13 oktober, installatie geplaatst op 18 oktober 2011.

Fam. L. Geerinckx uit Hellevoetsluis HRE 28/24 + Elan 10 + Renovent MED

Absoluut een proactieve houding op basis van een aanvankelijke vraag om advies. Onze verwarming was sterk verouderd en stuk... Ik trof vanaf het begin een zakelijke maar betrokken houding van Lekkerwarm.nl. Binnen 2 weken werd de nieuwe verwarming geplaatst door de monteurs. Goede en snelle werkwijze, maar ook vooral netjes. Ook bereid om extra werk te verzetten om de verwarmingsinstallatie perfect af te leveren. Van nu af aan hebben genieten wij van aangename warmte met geen enkele zorgen over het gebruik....

Fam. Van der Klaauw uit Wissenkerke Intergas HRE 36/30 + Elan25

Via Internet in kontakt gekomen met Ecomlease.  Daarna rolde het balletje snel, accuraat en daadkrachtig. Vakkundigheid en effectief werken van de drie monteurs was van een vanzelfsprekenheid die zijn vruchten afgeworpen heeft.
Het resultaat; comfort én energiebesparing!

Claudia Hennink uit Emst Intergas KombiKompakt HR 28/24

Efficient, snel en vriendelijk. Binnen een paar dagen hadden we een nieuwe ketel.

fam Verboom uit Alkmaar Intergas HRE 28/24 - Elan 10 - Renovent MED

Onze oude stork multiduct was aan vervanging toe. Diverse buren in onze straat zijn al met Lekkerwarm.nl in zee gegaan, en zijn allemaal zeer positief.Dat was voor ons de reden om ook eens een afspraak te maken. Dezelfde avond nog kwam Cees Hollenberg bij ons om alles uit te leggen en te bespreken.Gisteren is alles afgerond, de installateurs werken echt heel hard, er gaat geen minuut verloren! Resultaat is dat alles er perfect bijstaat, netjes afgewerkt. Na afloop werd alles ook keurig netjes achter gelaten, met een goede uitleg over de werking e.d. Wij zijn zeer tevreden over Lekkerwarm.nl, een aanrader!

Fam. de Wit uit Gouda Elan SWB, HRE 28/24

Na 35 jaar kreeg de heteluchtverwarming kuren. We moesten dus echt wat nieuws hebben. Toen via internet bij Lekkerwarm.nl gekomen, binnen 2 dagen de offerte binnen en ander halve week later alles geplaatst. Wat een snelle service helemaal perfect. We zitten deze winter er weer lekker warm bij.

Fam. R. Meijer - van Asselt uit Hoofddorp HRE 36/30 - Elan 10 IND - Renovent MED

Via google Lekkerwarm.nl gevonden bij het zoeken naar informatie en service over Brink luchtverwarming. Informatie opgevraagd en de volgende dag werd al contact met ons opgenomen. Dhr. Hollenberg heeft de situatie bij ons thuis bekeken en samen zijn we tot een goed sluitende situatie gekomen. De oude installatie nam erg veel ruimte in op zolder, met ons is meegedacht hoe we dit konden veranderen. De nieuwe installatie werd geplaatst door harde maar zeer nette werkers. Alles ziet er picobello uit en is netjes en schoon opgeleverd. De oude spullen zijn ook afgevoerd we hadden er zelf geen omkijken naar. Kortom alle afspraken zijn keurig nagekomen en wij zijn zeer tevreden.

D.J.N. Horio uit Heerhugowaard HRE28/24, Elan 10, Renovent MED

Nadat onze installatie kuren kreeg hebben wij via Google Lekkerwarm.nl gevonden bij het zoeken naar informatie en service over Brink luchtverwarming. Na het invullen van het contactformulier werd er zeer snel contact opgenomen, en kon de installatie al binnen enkele dagen worden geplaatst. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en wij zijn erg tevreden.

Fam. W. Damen uit Breskens hre 36-30 en een Elan 25 ind

Na het uitvallen van mijn verwarming (een bijna 40 jaar oude Brink) was het tijd voor een nieuwe. We gingen dus kijken op het internet en kwamen bij Lekkerwarm.nl uit.We hebben gelijk gebeld met Dhr C .Hollenberg en een afspraak gemaakt. Toen hij bij ons was schrok hij zo erg (de situatie was levensgevaarlijk) dat er onmiddelijk iets aan gedaan moest worden. We hebben gelijk afspraken gemaakt en binnen een korte tijd stond er een compleet nieuwe installatie. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de monteurs die het kwamen uitvoeren, er waren alleen wat probleempjes met het nieuw gemaakte buizenstelsel maar ook dat is opgelost door Lekkerwarm.nl. Dhr Hollenberg is een man die weet waar hij over praat en actie onderneemt als het niet goed is. Bedankt Cees.

a.lammers uit heerhugowaard Intergas HRE 28/24 - Elan 10 - Renovent Med

Wat is het hier opgeknapt! Oude geiser en ketel eruit, een heel moderne, stille installatie ervoor terug! Jan en Mart deden een top-klus, Kees bedankt voor de finishing touch!

A. Karbaat uit Alkmaar Intergas HRE 36/30- Elan 10 - Renovent MED

Wij zijn heel erg tevreden. Binnen een week hadden wij een nieuwe installatie. De monteurs zijn echt hele harde werkers, binnen twee dagen werkte alles prima. Alles werd keurig afgevoerd en heel netjes afgewerkt en achter gelaten. Wij kunnen iedereen dit bedrijf aanbevelen.

A. van Dijk uit Apeldoorn HRE 36/30 - Elan 10 en een Renovent MED

Geweldige service, installatie keurig op de afgesproken data geplaatst. Netjes en vakkundig en alles netjes opgeruimd en geplaast.Nu een week geleden alles doet het prima.

Terlouw uit Rijen Intergas HRE 28/24

zoals bij veel mensen had ook onze cv ketel het begeven. wij hoorde via een kennis dat hij hele goede ervaringen had met Lekkerwarm.nl, dus wij meteen daar informeren. 's Zondagsavond gebeld en meteen afspraak gemaakt. 's Woensdags stonden ze hier al aan de deur om de nieuw ketel te komen hangen. Alles is net in orde gebracht en de rotzooi mooi opgeruimd en afgevoerd. hierbij mijn complimenten voor de service en wij zullen bij andere jullie zeker aanbevelen. met vriendelijke groet Terlouw uit Rijen

H. Giskes uit Purmerend. Elan 10 - Renovent MED.

Na 27 jaar had onze Slokker TotaalUnit op stadsverwarming de houdbaarheidsdatum ruim overschreden. Het ventilatiegeluid was net een fabriekshal, en aan/af slaan was net een donderslag Na div offertes vernieuwing gegund aan Lekkerwarm.nl. Dhr. Hollenberg heeft zich keurig aan de afspraken gehouden, heeft nette monteurs, en alles is top opgeleverd. Wij hebben "spijt" dat we niet eerder aan vernieuwing zijn begonnen, je hoort niets meer in huis. Echt top!. Van ons de WARME DOUCHE !

Caroline Kampfraath uit Amsterdam Intergas HRE 28/24 HRcv ketel en een Elan 10 IN Upflow

Omdat wij ons tweede huis moeten verhuren om het te kunnen bekostigen waren wij nogal zenuwachtig toen onze 24 jaar oude brink hete luchtverwarming het midden in het verhuur seizoen begaf . Ik twijfelde in beginsel over een nieuwe hete luchtverwarming omdat onze oude veel lawaai maakte en van warm naar koud ging. Via internet kwam ik bij Lekkerwarm.nl .Ondanks de haast had ik toch verschillende offertes aangevraagd. Na een eerste contact met meneer Hollenberg werd ik toch overtuigd tot het weer nemen van een hete luchtverwarming. Hij vroeg hij om foto,s van de situatie op te sturen, hij was actief bij het nabellen nadat de foto,s hem niet snel genoeg bereikte wat ik zeer waardeerde. Omdat wij haast hadden daar de volgende huurders alweer na de volgende week zouden komen kwam mijnheer Hollenberg snel met een helder voorstel, een goeie prijs, en hij kwam enkele dagen later op zaterdag, in het Pinksterweekend helemaal naar Zeeland gereden om te komen kijken naar de situatie. Die woensdag daarop stonden, in Koudekerke, Zeeland, om half 8 twee aardige goedgemutste mannen voor de deur en hebben in een dag een nieuwe ketel en cv voor het water geinstaleerd . Na het netjes te hebben geinstaleerd en brandschoon te hebben achtergelaten deed ik s,middags en de volgende dag de verwarming aan en hoorde nauwelijks dat hij aanstond en was de warmte gelijkmatig, niet in vergelijkking met het enorme kabaal en de afwisseling koud/warm van de oude ketel. We zijn er erg blij mee en hebben alle vertrouwen in de samenwerking in te toekomst want we hebben de verwarming geleased . Dank aan de heer Hollenberg en de instalateurs.

Fam. H. den Boer uit Alkmaar HRE 36/30 - Elan SWB - Renovent SWB

Na 27 jaar was de ketel op. Afspraak gemaakt voor advies. Bij gesprek direct een uitstekende indruk. Men weet waar men over praat en heeft heel veel vakkennis. Alle afspraken keurig nagekomen, netjes gewerkt en vriendelijke mensen. Er werd zelfs nog even een moorkop meegenomen voor bij de koffie. Na instalatie is men nog langs geweest om uitleg te geven toen ik wat vragen had. Ik kan Lekkerwarm.nl  bij iedereen aanbevelen

Fam. Wijts uit Alkmaar Intergas HRE 36/30 Elan 10 ind en Renovent MED

Onze nieuwe installatie van Ecomlease staat tot volle tevredenheid z\'n werk te doen. Een voortreffelijke vervanger voor onze tot op de laatste draad versleten Multiduct.

Fam A van der Spoel uit Velserbroek Elan SWB & HRE36/30 CW5

De oude Brink warme lucht verwarmer was na 22 jaar dienst er aan toe om vervangen te worden. Om nu direct maar even een investering te doen was niet het juiste moment. Na enig googelen kwam ik op site van Ecom-Lease terecht. Eerst maar eens kijken hoe en wat en de klantrecensies nagelezen. Via Internet contact gelegd voor aanvullende informatie. Binnen 2 minuten werd ik teruggebeld. Ik dacht.. zo die zit erboven op. Een afspraak was snel gemaakt. Na een gesprek van een uur en de situatie bekeken, werd door Kees een offerte aangeboden. Wat ons over de streep trok was de mogelijkheid om het lease bedrag van de belasting af te trekken. Leuker kon Kees het niet maken. Binnen week waren alle papieren rond en werd de levering en installatie al ingepland en wel binnen 2 weken. Hoe snel wil je het hebben! De monteurs kwamen op de afgesproken dag exact op tijd en begonnen direct. Binnen twee dagen was alles keurig opgeleverd. Kortom we zijn dik tevreden. Al met al ziet er allemaal heel netjes uit en werkt ook goed :-). De mannen hebben goed en vakkundig werk en schoon werk afgeleverd. Heren als jullie dit lezen bedankt voor de goede zorgen!! Met vriendelijke groet, Fam A van der Spoel

Deerenberg uit Almere HRE 36/30 - Elan 10 IND en Renovent MED

Nog niet zo lang geleden begaf onze Slokker unit het. Na het neuzen op internet kwam ik bij Lekkerwarm.nl uit. Direct gebeld. Kees Hollenberg stond me kort-bondig-stellig en duidelijk te woord. Snel werd duidelijk dat we een Intergas HRE 36/30, een Elan 10 IND en een Renovent MED nodig hadden. Op korte termijn kon de installatie gelukkig plaatsvinden. Daarvoor kwam Kees Melker en een kornuit twee dagen stipt op de afgesproken tijd aan huis. Kerels die heel secuur werkten en de boel brandschoon opleverden. Alle lof voor Kees en Kees junior (en kornuit). We hopen de volle 12 jaar te leasen voor een mooie all-in prijs. Beter kan toch niet? Hartelijk dank. Josien en Maarten Deerenberg

P. Oldenhof uit Hoofddorp HRE 36/30, Elan 10 IND, Renovent MED

Via internet kwamen we bij Lekkerwarm.nl. Na een gesprek met dhr. Hollenberg, kwamen de monteurs op 6 en 7 december het geheel plaatsen. Alles werd zeer zorgvuldig gesloopt. geplaatst en opgeruimd. Dhr. Hollenberg kwam zelf ook nog even langs. We zijn zeer tevreden en hopen dat dat de komende 12 jaar ook zo blijft. Voor een ieder een aanrader.

Yvonne uit Amsterdam Intergas HRE 36/30

Zeer tevreden. Ketel in november laten vervangen. Ik kreeg via internet binnen enkele seconden reaktie op mijn mail. Afspraak gemaakt. Het gesprek was duidelijk en niet opdringerig. Ik mocht rustig de tijd nemen om te beslissen. Ketel was vervolgens binnen 1 week in een halve dag geplaatst. De ketel maakt bijna geen geluid. Ze zijn niet de goedkoopste maar hebben wel een goede service. Ik heb er geen spijt van ik heb nu lekker warm water en heerlijk warm huis. En de komende 12 jaar geen extra kosten meer.

Edwin Stokman uit Heerhugowaard Intergas HRE 28/24, Elan 10 en Renovent MED HR WTW unit

's avonds 12 uur via email offerte gevraagd, volgende ochtend om 8:30 gebeld, kort daarna thuis adviesgesprek en 9 dagen daarna volledig nieuwe installatie geplaatst inclusief extra luchtverwarming op zolderkamer! Montage, buizenwerk en dakdoorvoer ziet er zeer degelijk uit, afval afgevoerd, alles netjes opgegeruimd, gecontroleerd en dag daarna door Lekkerwarm.nl gebeld of alles goed werkte en beviel. Niet de allergoedkoopste maar wel overduidelijk degelijk en kwalitatief goed werk en goede nazorg.

Fam. Angenent uit Hoofddorp Injtergas HRE 36/30 - Elan 10 - Renovent MED

Onze heteluchtverwarmer was nodig aan vervanging toe. Na veel gezocht te hebben op internet, contact gezocht met Lekkerwarm.nl! Zeer snelle, en goede service met een persoonlijke benadering. Ook de installateurs hebben echt vakwerk geleverd en alles keurig netjes achtergelaten. Complimenten!!! gr. fam. Angenent

Fam. Pijl uit \'s-Hertogenbosch HRE 36/30, Elan SWB, Renovent SWB

Dik tevreden, hoe men netjes en binnen een dag een complete installatie hebben geplaatst. Oude afgevoerd en her en der nog wat extra\'s gedaan. Top!, kan niet anders zeggen. wij zitten er weer zonder zorgen en warm bij.

A Groeneveld uit Donkerbroek hre 28/24 en elan swb

Na enig zoeken kwamen we via google op Lekkerwarm.nl uit. Na een persoonlijk bezoek waren we er al snel uit. Onze doorslag was dat alle kosten inbegrepen waren bij de lease. Ook de installatie kosten. En dat voor een relatief goedkope prijs. Binnen een week was het systeem geplaatste en zaten we weer lekker warm in huis. De installateurs waren vriendelijk en hebben alles zeer netjes opgeruimd en achtergelaten. Ik beveel ze van harte aan bij iedereen die een nieuwe verwarming nodig heeft. Dan Groeneveld

J. Schaerlaeckens uit Bavel HRE 36/30 - Elan 10 - Renovent MED

Met Lekkerwarm.nl hebben wij een prima ervaring. Afspraken worden stipt nagekomen, installatie vakkundig en conform afspraak geleverd en prima nazorg. En dat alles tegen een scherpe prijs. Kees en team: hartelijk dank.

M. Pot uit Schiedam HRE 28/24 & Elan SWB

Wij zijn zeer tevreden, de complete installatie binnen een halve dag geplaatst. Oude installatie afgevoerd en wat extra\'s gedaan (afwerking dak). Helemaal top en dit alles binnen en week geregeld. Monteurs waren netjes, behulpzaam, kundig en vriendelijk. Lekkerwarm.nl !! Een aanrader voor iedereen die een nieuwe verwarming nodig heeft. Met vriendelijke groet M. Pot

D.Spa uit Hemrik ntergas HRE 28/24 - Elan SWB

Na 31 jaar was onze Brink ketel aan vervanging toe.
Heel wat afgebeld en afgezocht op internet.
Een afspraak met Ecomlease was erg snel gemaakt, duidelijke informatie en vriendelijk gebracht!!
Na overweging van een enkele andere aanbieder hebben wij gekozen voor Ecomlease.
Vervolgens was de afspraak voor het plaatsen snel gemaakt en binnen een week werd de ketel geïnstalleerd.
Oude weg, nieuwe geplaatst, thermostaat geplaatst en uitleg over alles.... binnen een dag was alles geregeld!!
Alles is zeer prettig verlopen....
Hij hangt nu bijna een maand en we zijn erg tevreden over onze nieuwe Intergas en luchtverwarmer!
Het contact met Ecomlease hebben we erg vakkundig en vriendelijk ervaren, zeker een aanrader!!

Fam. C.B. Stuy. uit Hardinxveld Giessendam HRE 36/30 - Elan SWB - Renovent SWB.

Een paar weken gelede is er door Lekkerwarm.nl een nieuwe instalatie bij ons geplaatst. Vrijdagmorgen om half 8 waren de monteurs bij ons. En 18.15 reden zij weer weg. De oude kachel en geiser weggehaalt en de nieuwe instalatie geplaats tevens alle afval opgeruimt. Op de nieuwe instalatie na was er niks gebeurd bij ons op de zolder leek het wel. De monteurs hebben keihard gewerkt en alles keurig opgeruimt. Ook hebben ze goed uitgelegt hoe de instalatie en de nieuwe thermostaat werkt. Wij zijn dus heel tevreden! Dit compliment is voor de Monteurs Kees en Jan. Ik heb ook nog een tip voor Kees Hollenberg: Op het contract duidelijk aangeven waar getekend moet worden bijvoorbeeld met een stippellijn Een tevreden en hartelijke groet uit Boven Hardinxveld Giessendam.

Commentaar CWH; Geachte familie Stuy, Dank voor uw opbouwende kritiek. Wij zullen de contracten op dat punt aanpassen. Vr gr Kees Hollenberg

e bobeldijk uit alkmaar Intewrgas HRE 28/24, een Elan SWB en een Renovent SWB

de jongens die het kwamen plaatsen waren lekker op tijd werkten heel netjes dekten alles netjes af waren met een dag klaar hadden ook nog een gaslek ontdekt van de vorige bewoner en hebben ze ook meteen gerepareerd heel erg tevreden met hoe alles is gegaan hartelijk bedankt mannen

Fam. J. Varkevisser uit Nieuwegein Elan 25 op stadsverwarming

Onze ervaringen zijn bijzonder positief. De offerte was duidelijk, en de contacten plezierig. Er wordt altijd snel teruggebeld. Ook de installatie werd goed uitgevoerd en netjes afgewerkt. Alle rommel is na afloop keurig opgeruimd en meegenomen. Er was een deurtje van de ketel verkeerd geleverd, en die kwam Kees hoogstpersoonlijk dezelfde dag nog nabezorgen en monteren. Complimenten.

Mw. E. Otto uit Heiloo Mw. E. Otto uit Heiloo

2 jaar geleden een nieuwe hetelucht-verwariming en geiser aangeschaft bij Lekkerwarm.nl. Ik was zelf al zeer tevreden met de apparaten en de installatie daarvan. Na garantieperiode, nu weer terug voor onderhoud bij Energie Service Noordwest. Vandaag kwam de monteur en deze was vol lof over de perfecte installatie, het geleverde vakwerk en goede apparatuur. Kortom, niet alleen een tevreden klant, maar ook de complimenten van de onderhoudsmonteur!

Olaf Kosters Elan SWB en HRE 36/30

Een erg prettige ervaring. Contact was prettig, offerte duidelijk en de werkzaamheden snel en goed uitgevoerd. Waren sneller klaar dan gepland en netjes achtergelaten, geen rommel.

Bokhorst uit Schiedam hre 36/30 - elan10 - renovent hr

Na een goed gesprek en goede uitleg van Kees Hollenberg besloten deze installatie te gaan leasen en mijn oude stork multiduct van 1986 die maar matig verwarmde te vervangen. Op donderdag 22-08-2013 om +/- 7 uur stonden de installatie monteurs Jan en Kees voor de deur ,deze hebben in een razend tempo de oude installatie ontmanteld en de nieuwe installatie geinstalleerd dit hebben zij op een vakkundige manier geplaats zodat er nu meer ruimte op de zolder is ,na een goede uitleg zijn deze heren om 18:00 uur vertrokken na alles schoon opgeleverd te hebben .Na ongeveer een week belde de Hr .Hollenberg nog even of ik tevreden was ,dat is gezien het bovenstaande wel duidelijk

Harry Theunis uit Amersfoort WTW 180

Na een goede uitleg welke goed onderbouwd was door Kees Hollenberg besloten we een WTW 180 te leasen. Het bepalen van de plaatsing dag was geheel naar onze wens. Op deze dag was de monteur vroeg aanwezig. De monteur heeft na het verwijderen van de oude wtw. Alle mogelijke opties bekeken om de nieuwe wtw op zijn voordeligste en praktische wijze te plaatsen en af te monteren. Na plaatsing kreeg ik een uitgebreide uitleg over de werking en bediening. En alles werd netjes opgeruimd en afgevoerd. De wtw werk nu alweer enkele weken na volle tevredenheid tussendoor moest het voor geprogrammeerde instelling nog even op ons verzoek aangepast worden. 1 telefoontje aan Kees Hollenberg en deze stond 2 dagen later op de stoep om zelf het programma aan te passen. Al met al zeer en dik tevreden met Lekkerwarm.nl.

D. Hoekzema HRE 36/30 - Elan 25 IND - Exccelent 400 WTW unit.

Na 3 jaar zoeken naar een betere manier van verwarmen en ventileren kwamen wij uit bij Ecomlease. Na een goed gesprek direct besloten om hier voor te gaan. Wij konden zelfs open blijven tijdens de installatie. Het was wel even passen en meten maar de installateurs werkten \'om de kinderen en het personeel heen\'. Vanaf het eerste moment zijn wij meer dan tevreden en trots op onze nieuwe installatie. Het is een heerlijke warmte zonder de nadelen van een cv-installatie. Wij zijn een kindercentrum en hebben dagelijks 20 personen binnen. Er wordt bij deze bezetting 4000 liter, door een Warmte TerugWin unit voorverwarmde, verse buitenlucht per uur naar binnen geblazen. Goede ventilatie is heel belangrijk voor de leerprestaties van de kinderen! Al met al een superoplossing en door een WTW-unit ook nog energiezuinig. Geen investering en een lagere energierekening, meer kun je niet wensen!

Harry van Delft Intergas KK28/24 HR

We hebben de lease-ketel nu 5 jaar in gebruik. En sinds die tijd hebben we al flink kunnen besparen op ons gas- en elektriciteitsverbruik. Na een prima uitleg door Kees Hollenberg en een goede service tijdens de gehele looptijd, kan ik nog maar één ding zeggen: DOEN !!

Oscar Jongen uit Breda intergas

Sinds een jaar leasen wij een ketel via Lekkerwarm.nl en dit bevalt ons prima. Elk probleem wordt goed opgelost. Zo hadden wij direct na de instalatie een lekkage. Na een telfoontje stonden ze meteen op de stoep om dit te verhelpen. Super service dus!

Familie Buren uit Alkmaar HRE 28/24 HR, Elan 10 en Renovent MED

Het was zó geregeld! Bijna direct na het aanvragen van de informatie liet Kees al van zich horen, perfect!
Op basis van snelle en goede offerte de bovenstaande toestellen geleased. Ze werden allen binnen één dag geïnstalleerd. De installatie werd heel netjes afgewerkt en de installateurs waren vriendelijk.

Humberto de Aguiar uit Diemen Remeha

Toen ik mijn appartement kocht had ik er een hele oude CV die na 3 manden, precies in de winter, deed de CV niet meer... Gelukkig heb ik Lekkerwarm.nl tegengekomen en in \'no time\' was Kees bij mij voor een gesprek en offerte. Met goed uitleg en garantie van goed en snel services besloot ik Kees te vertrouwen en de services van Lekkerwarm.nl aan te nemen en de nieuwe CV werd in heel kort tijd vervangen. Sinds 2003, wanneer mijn CV van Lekkerwarm.nl bij mijn huis werd geïnstalleerd, heb ik alleen maar een keer storing gehad waar het binnen 12 uur geholpen werd. 10 jaar zonder zorgen, zonder kou en altijd warm water. Controle en onderhoud altijd op tijd door vriendelijk en professionele medewerkers. Met zo een services heb ik alleen zekerheid gekregen. En wat mij nog tevreden makt bij Lekkerwarm.nl is dat het erg betaalbaar is. Niet alleen het apparaat en onderhoud, maar ook wat ik aan gas bespaar per jaar. Ik heb de afgelopen 10 jaar gen zorgen gehad en ga ik ook niet meer maken in verband met verwarming systeem van mijn huis want ik blijf gewoon bij Lekkerwarm.nl Kees, bedankt voor de services en ja ... Ik ben al 10 jaar er mee tevreden en met 100% vertrouwing.

Fam. J. Krabben uit Lichtenvoorde HRE 36/30 - Elan SWB - Renovent SWV

Onze ervaringen zijn bijzonder positief. Na 28 jaar was onze Brink ketel aan vervanging toe.
Info gevraagd via Internet, ’s avonds al een mailtje: morgen bel ik u.
3e dag bezoek van Kees H. met folders en goede informatie over de mogelijkheden en zeer duidelijke offertes betr. deze mogelijkheden.
Enkele weken later om 7.15 uur ging de bel en Kees en Jan waren present voor het installeren van de nieuwe Intergas cv ketel, luchtverwarmer en wtw unit. De installatie werd super en snel uitgevoerd. Alle rommel werd na afloop keurig opgeruimd en de oude apparatuur meegenomen. De zolder zag er spic en span uit.
Chapeau voor Ecomlease en hun partners. Een aanrader voor wie nog een (nieuwe) CV ketel nodig heeft.

A. Blitterswijk uit Delfzijl HRE 36/30 - Elan 10 - Renovent MED

Na 25 jaar trouwe dienst begon de Stok Multiduct regelmatig kuren te vertonen. Via internet kwam ik bij Lekkerwarm.nl terecht, afspraak gemaakt met Kees, deze kwam snel langs en een paar weken later stond de installatie binnen korte tijd gebruiksklaar. Kees zei al dat ik zeker het elektrisch verbruik zal merken. Nu kan ik door diverse andere factoren niet exact vaststellen hoeveel % ik ben gezakt maar zeer meer dan 15 %. Al met al de lease constructie is zeker een aanrader.

Ab van der Spoel uit Velserbroek HRE 36/40 CW5 - Elan SWB - Renovent SWB

Nu ruim een jaar later blijkt, los van het comfort, dat we ook nog eens geld terug krijgen van het energie bedrijf. In 2012 stookte we nog 1664 m3 gas. Afgelopen jaar bleek dit 1159 m3 te zijn. Een besparing van 474 m3. Nu kan je niet ieder jaar met elkaar vergelijken, maar de 1654 ligt in lijn en soms nog even hoger met de voorgaande jaren. We zullen dit jaar zien waar op op uit komen, maar de eerste besparing is binnen :-)

Mevr. E. Krassenburg uit Delft HRE 28/24 - Elan 10 - Renovent MED

Goeie/ nette installatie. Goed werkend apparaat. Goeie voorlichting. Uitstekende service. Vriendelijke mensen. Zelfs na een fout van onze kant ( vorig jaar) zijn we perfect door ze geholpen. Top bedrijf.

david willems uit alkmaar Intergas KK 28/24, Elan 10, Renovent MED WTW unit

De installatie is nu 2 jaar geleden. Alles ging supersnel en NETJES de besparing is grandioos gas en stroom schelen bijna 30%. Nu net weer de afrekening gehad en wederom is de maandprijs naar beneden bijgesteld. Wij zijn er erg blij mee, geen gezeur en gejank meer. Lekkerwarm.nl doet wat ze beloven TOP

E. van Vessem HRE 36/30 - Elan SWB - Renovent SWB

Kees had telefonisch en later tijdens het bezoek praktische adviezen en was erg behulpzaam bij het zoeken naar een andere type luchtinlaat. De monteurs hebben snel en netjes onze oude installatie van 1984 vervangen. Wij hebben bewust gekozen voor een warmteterugwinunit. Op eigen initiatief hebben de monteurs voorgesteld de oude lelijke luchtinlaat te verwijderen. Helemaal top.

Rick Udenga uit Nieuwegein HRE 36/30 icm een Elan 25

Nieuwe indirect gestookte luchtverwarming installatie laten plaatsen. Netjes op tijd geïnstalleerd door Ecomlease. De besparing is ruim gehaald nl 34 procent op gas en 21 procent op stroomkosten. In geld betekend dat ruim 130 euro per maand. Super deal dus voor ons. Top en bedankt!

AC Borsje uit Amstelveen nefit ecomline HR

Gefeliciteerd met jullie 10 jarig bestaan. Ruim negen jaar geleden is bovenstaande ketel bij mij geplaatst. In die negen jaar 1 keer een storing gehad die keurig en snel is verholpen. Onderhoudsbeurten worden altijd keurig uitgevoerd

Humberto de Aguiar uit Diemen Intergas HRE 36/30

In overleg met Kees van Lekkerwarm.nl werd besloten om een nieuwe CV Ketel bij mij te installeren. Het is weer snel geregeld en de CV zit er op zijn plaats en het werkt... Natuurlijk.!! De jongens die bij mij zijn geweest hebben een mooi kunstwerk achter gelaten. Echt netjes en de water en gas leidingen zijn echt mooi en strak gemaakt. Perfectionisten zijn ze, moet ik zeggen. Aan Kees en Angelo.....

Hans Otting uit Amstelveen Brink HRE36/30 - Elan SWB - Renovent SWB

Al eerder contact gehad met Ecomlease in 1999, toen nog geen besluit genomen. Dit jaar waren wij echt aan een nieuwe installatie toe en kwam ik de offerte uit 1999 tegen. Kontakt met Kees Hollenberg opgenomen en binnen enkele dagen de offerte voor een nieuwe installatie getekend. Deze is op 4 juni geleverd en geinstalleerd. Perfect gedaan door beide monteurs. Keurig werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe installatie.

Nico Grunder uit Denekamp Intergas HRE 36/30 , Elan 25 IND en oplaadboiler

Het gehele proces van offerte tot en met de installatie op dinsdag 1 juli 2014 is zeer prettig verlopen.
De twee monteurs Kees en Angelo hebben alles keurig geïnstalleerd en opgeruimd. Per ongeluk bleek er een verkeerd onderdeel geleverd te zijn bij de Intergas HRE 36/30 geiser waardoor de warmwatervoorziening niet meer lukte die dag. De volgende dag al kwam Kees Hollenberg met het juiste onderdeel. Na installatie en afstelling draait alles nu prima. Complimenten voor de vlotte afhandeling.

Cees uit Krommenie Intergas HRE 36/30 / Elan 25 IND

Kees Hollenberg is eerst langsgeweest en heeft alles uitstekend uitgelegd. Geen verkooppraatjes maar gewoon eerlijke informatie. De installatie werd prima gedaan door Kees en Angelo. Alles heel netjes, keurige uitleg hoe alles werkte. Geen rommel achtergelaten. Kees Hollenberg kwam ook nog kijken hoe alles verliep. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en hebben veel vertrouwen in de man achter dit alles. groeten Helma en Cees.

Fam. Jan uit Hoofddorp Intergas HRE 36/30, Elan 10 en Renovent MED

We hebben de verwarmingslease-installatie nu 1,5 jaar in gebruik en zijn daar zeer tevreden over. Naast een zeer goede (water) verwarmingscapaciteit registreerden we een besparing van circa 20% op gas en elektriciteit ten opzichte van het oude MD toestel. We hebben van dhr Kees Hollenberg gedurende de afgelopen 1,5 jaar steeds uitstekend advies en service mogen ontvangen. De monteurs die de installatie plaatsen zijn, net als dhr Kees Hollenberg, professionals die vakbekwaam, nauwgezet en netjes hun werk afleveren. Een aanrader dus!

Paul Sins uit Castricum Nefit Ecomline excellent

Allereerst van harte proficiat met jullie dubbele lustrum. Na jaren getobd te hebben met een probleemketel genieten wij al 9 jaar van deze prima probleemloze ketel. Alleen al de keurige montage destijds gaf ons al het nodige vertrouwen. Ieder jaar een servicebeurt en geen klachten!

Bert Bras uit Assen intergas kombi en brink elan swb

Zeer tevreden. De cv installatie is mooi ruimtebesparend en op een perfecte manier geinstalleerd. De uitblaaskast van de hetelucht verwarming maakte in het begin meer geluid dan was voorzien, echter dit is door Lekkerwarm.nl op een snelle en goede manier aangepast. De service staat op een hoog peil en het leasecontract is financieel ook nog eens zeer aantrekkelijk

S.Boswijk uit Bilthoven Nefit combi HR

Wij zijn al bijna 10 jaar bij Ecom-lease, dus klant van bijna de eerste dag en ik moet zeggen perfect nooit problemen altijd keurig op tijd onderhoud en alles weer schoon achterlaten,hier kan menig bedrijf iets van leren.

Annet Visser uit Alkmaar Remeha Avanta CW4

Eerst wil ik jullie feliciteren met het 10 jarig bestaan van Lekkerwarm.nl. Wij zijn heel tevreden over jullie bedrijf. Eerst met het onderhoud van onze oude ketel en nu dan al weer 1 1/2 jaar deze Remeha die wij leasen.

Eva Kok uit Assendelft Intergas Kombi Kompact Hreco 24

Ze konden ontzettend snel plaatsen. Mooi systeem. Ideaal alles via een app. Goede service. Ook contact na het plaatsen of alles naar behoren werkt.

F.P. van Dorp uit IJmuiden Remeha Avanta CW4

Wij zijn zeer tevreden met de ons aangeraden ketel, werkt prima. Erg snelle offerte en snelle service met ombouwen en montage. Deskundig advies en gunstige prijs.

F. Th Eekels Intergas KombiKompakt HR 22

Wij hebben in 1993 ons huis in Akersloot gekocht en zochten in onze nieuwe omgeving naar een loodgietersbedrijf. Ik kwam uit bij Kees Hollenberg en tot op de dag van vandaag hebben wij daarvan geen spijt. Toen in 2002 onze oude Radsonketel toch echt moest worden vervangen, maar het investeringsbudget nagenoeg op was na de bouw van een schildersatelier, maakte Kees ons attent op de mogelijkheid om de nieuwe ketel te gaan leasen. Voor een vast bedrag per maand hebben we nu modern comfort en grip op onze maandelijkse uitgaven. De betaalde rente is zelfs nog aftrekbaar, waarvoor jaarlijks een opgave wordt verstrekt. We spreken nog graag van onze "huisloodgieter" op wie wij kunnen bouwen wanneer dat nodig is. Via het onderhoudscontract is dat voor de ketel echter nog nooit nodig gew eest. We zitten er doorlopend warmpjes bij zal ik maar zeggen.

J. Roelofs uit Gemert Remeha Selecta Plus

Wij zijn heel tevreden over de ketel en over de service.

Dhr. K. Haytema uit Egmond aan Zee Nefit Ecomline Exellent 22 HRC

Dhr. Haytema laat ons per telefoon weten zeer tevreden te zijn over de cv ketel en de service van Lekkerwarm.nl in het bijzonder. Ch.L.D. 26-02-2009

R. Joosten uit Hillegom Intergas Kombipakket HR28 + Brink installatie

Volgens mij al weer een jaar of 5 kennis gemaakt met Lekkerwarm.nl. Ik kan de service en dienstverlening maar op een manier omschrijven : Briljant!. Kleine probleempjes gehad en altijd perpfect en snel opgelost. Geweldig, als er een prijs was voor dienstverlening zou de zeker voor Kees en Lekkerwarm.nl moeten zijn.

fam. Koer uit heerhugowaard hr- ketel

mijn ouders waren al erg tevreden over Lekkerwarm.nl en toen wij aan een nieuwe ketel toe waren was de keuze dan ook niet moeilijk. Nu al enige jaren erg tevreden over de ketel en de klantvriendelijkheid van Lekkerwarm.nl. vriendelijk groeten Fam Koer Heerhugowaard.

Fam. Liphuyzen uit Uitgeest combiketel

goeie en lekkere warmte een keer in het jaar wordt alles nagekeken en geen omkijken naar helemaal top

H.Huijser uit Schagen Intergas KombiKompakt HR 28/24

Zoals de heer van Delf al schreef waren er al ervaringen met het leasen van een ketel via Lekkerwarm.nl binnen de westfriesedansgroep te Schagen. Ook ik heb mij, als financieel expert, laten voorlichten over de na-en voordelen van het leasen van een verwarmingsketel. Natuurlijk betaal je meer dan als je de ketel gewoon direct aanschaft, doch daarna wordt je geconfronteerd met onderhoudsabonnementen en bij storingen extra kosten. Ook heb je renteverlies. Een verder voordeel is dat de rente op deze lease fiscaal aftrekbaar is. Al met al financieel geen slechte deal als je dit gaat leasen. Mijn ervaring met Ecomlwase is zeer positief. Goede service en zij staan je met raad en daad terzijde.

KA Stoffers uit Heemskerk Intergas KombiKompakt HR 28/24 / Brink Elan 10 / Renovent WTW

Via google op de website van Lekkerwarm.nl gekomen,daar stond een een hoofdstuk over het vervangen van een luchtverwarmings instalatie's , dit was zeer duidelijk en hebben gelijk onze gegevens gemailt waarop een dag later contakt met ons werd opgenomen. Kees Hollenberg is daarna bij ons thuis geweest en heeft een offerte gemaakt voor het vervangen van de oude instalatie, We hebben nu een Brink Elan 10 indirekt gestookte instalatie met een Renovent HR warmte terugwin instalatie , en een Intergas Kombi Kompakt 28/24 ketel. Ook is de oude instalatie die midden op de zolder stond op ons verzoek verplaatst naar de zijgevel wat een grote ruimte winst heeft opgeleverd , alles is precies volgens afspraak geinstaleerd in 2 werkdagen , het werk is verricht door 2 jonge zeer vakkundige monteurs , er is heel netjes gewerkt en er is geen troep achter gelaten , wij zijn zeer tevreden over het stukje vakwerk wat door Lekkerwarm.nl is uitgevoerd , en de nieuwe instalatie is probleemloos en bevalt ons erg goed , ik kan het iedereen van harte aanbevelen . Karst Stoffers Heemskerk

C.Hakvoort uit Westzaan Nefit Ecomline Exellent 30 HRC-H

Alleerst gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van Ecomlease.Wij denken, maar Kees weet het uiteraard beter dan wij, dat we een van de eersten zijn geweest die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid bij Ecomlease een HRC te leasen. Wij zijn zeer tevreden, de kwaliteit en service is van grote klasse!

Marieke Evertsen uit Oudewater Remeha Quinta HRC 28

Zo'n 6 jaar geleden waren wij op zoek naar een nieuwe ketel, deze wilden wij graag leasen. Bij Lekkerwarm.nl kwamen we een echte lease vorm tegen, inclusief onderhoud en de mogelijkheid om de ketel te kopen of de lease over te doen naar een ander persoon indien we ons huis zouden verkopen. Precies wat we zochten. Lekkerwarm.nl kwam bij ons thuis om te kijken welk type ketel het beste voor ons zou zijn en kwam met het voorstel voor de ketel die wij nu hebben. Deze ketel was qua capaciteit een stuk kleiner dan een aantal andere bedrijven hadden voorgesteld maar Kees wist ons te overtuigen van dit type. We hebben er nog nooit 1 moment spijt van gehad. De installatie van de ketel ging probleemloos, er moest een nieuw gat in het dak worden gemaakt voor de afvoer en de oude ketel moest worden afgevoerd . De mensen van Lekkerwarm.nl hebben ongelooflijk netjes gewerkt, geen rotzooi achtergelaten. Sindsdien werkt alles goed. Elke 18 maanden worden we keurig gebeld voor een afspraak om de ketel na te kijken en schoon te maken, ook hierbij wordt altijd erg netjes gewerkt. Al met al zijn wij bijzonder tevreden over de constructie, service en het gemak dat de ketel en Lekkerwarm.nl ons bieden. Het feit dat reparaties ons niets extra's kosten, de periodieke schoonmaak en onderhoudsbeurt die gewoon bij de prijs zijn inbegrepen, de ECHTE lease constructie en het contact met Lekkerwarm.nl zijn redenen voor ons om dit altijd aan te raden aan mensen die een nieuwe ketel zoeken.

Fam. Brasser uit Anna Paulowna NEFIT HR Ecomline

In 1999 hadden wij een nieuwe ketel nodig in ons net aangeschafte huis. Na een belronde te hebben gedaan kwamen we bij Cees Holleberg uit en hij vertelde enthousiast over zijn manier van werken en wilde graag langs komen om het een en ander toe te lichten en de situatie bij ons te komen bekijken. Wij bleken de 1e klant te zijn die bij hem zou gaan leasen...! Toen we met ons leasecontract naar de bank gingen om een machtiging te regelen, wilde zij wel even te willen kijken of ze het niet voordeliger konden aanbieden, omdat je normaal gesproken veel meer zou betalen dan bij je eigen bank... wat bleek: de bank kon aan dit contract niet eens tippen, en vertelde dat we er erg goed aan hadden gedaan. Wij hebben ondertussen een ander huis gekocht waar de ketel nog steeds door Ecomlease wordt onderhouden. We hebben al vele tevreden familieleden en kennissen bij Ecomlease aangebracht, en wij zullen dit ook blijven doen!

H. van Delft uit Schagen Intergas KombiKompakt HR 28/24

Tijdens een van de oefenavonden van de Westfriese Dansgroep Schagen kwam, tijdens de koffiepauze, het gesprek op vervangen van onze 20 jaar oude verwarmingsketel. Één van de leden vertelde ons dat zij een ketel hadden geleased. Uiteraard hebben we wat gegevens gevraagd wie ze de ketel had geleverd en hoe hun ervaring daarmee was. Na een paar minuten bleek dat er diverse mensen binnen de groep hun ketel hadden geleased via Lekkerwarm.nl en dat zij daar allemaal goede ervaring mee hadden. Dus vullen wij het informatieformulier op de site in en de volgende dag hadden we al een afspraak voor verdere uitleg. De uitleg was heel duidelijk en het sprak ons wel aan: Gunstige tarieven, goede onderhoudsafspraken en snelle afhandeling. Dus konden er afspraken gemaakt worden voor de plaatsing. Twee weken later hadden we een nieuwe Intergas KombiKompakt HR 28/24 hangen.

Dhr. D.R. Bruijn uit Haarlem Intergas KombiKompakt HRE HR 28/24

Na het contact formulier op internet ingevuld te hebben werden wij direct de volgende dag gebeld voor een afspraak.Dit was net voor de kerst. Onze oude ketel was er mee gestopt dus haast was geboden. Na duidelijke informatie direct besloten verder te gaan en 3 dagen later voor de kerst nog hadden wij binnen een halve dag een nieuwe ketel hangen. Heel professioneel geholpen met zowel de koop als de installatie. Ik kan het iedereen aanraden een ketel te nemen via Lekkerwarm.nl!

Interesse?
Middels een vrijblijvend gesprek laten wij u verder kennismaken met dit unieke
concept! Neem vandaag nog contact met ons op.

Ik wil een afspraak maken