NEFIT

Nefit cv-ketels bij Ecomlease

Ecomlease werkt uitsluitend met de beste Nefit cv-ketels: de Trendline, Topline en Proline Hoog Rendement-ketels. Topkwaliteit uit Nederland.

Deze cv-ketels zijn energiebesparend, duurzaam en betrouwbaar. Bovendien hebben ze een royale warmwatervoorziening. Zo kunt u lekker douchen, terwijl tegelijkertijd in de keuken de warme kraan wordt gebruikt. Voor de zeer verwende gebruikers zijn er uiteraard combinaties met boiler beschikbaar.

Nefit heeft voor elke woning een cv-ketel op maat. Ook voor die van u! Met de energiezuinige Trendline, Topline en Proline HR-ketels spaart u bovendien niet alleen geld, maar ook het milieu. Dat wilt u toch ook?

Nieuw in ons assortiment: de Nefit Proline HRC 24-CW4

Deze kleine krachtpatser is in veel situaties de ideale cv-ketel en past door zijn zeer compacte afmetingen makkelijk in een keukenkastje. De Nefit Proline heeft een royale CW4 warmwatervoorziening van maar liefst 7,5 l/min. Door middel van de razendsnelle Nefit X-Stream warmtewisselaar en een modulerende pomp wordt het geluidsniveau bovendien tot een absoluut minimum teruggebracht. Makkelijk toegankelijk, waardoor service en onderhoud een fluitje van een cent is. Samen met de vertrouwde Nefit kwaliteit is dit toestel een betrouwbaar apparaat dat goed is voor jaren onbezorgd comfort in uw woning.

INTERESSE?

Bel direct 0251 - 310 758 of vraag hier een vrijblijvend persoonlijk advies en een op maat gemaakt kostenbesparingsoverzicht aan.


Ontdek leasen »