WERKWIJZE VAN ECOMLEASE

persoonlijk advies
 
PERSOONLIJK ADVIES
Bij Ecomlease krijgt u altijd een persoonlijk advies op maat. Onze ervaren vakmensen bekijken samen met u wat de beste oplossing is voor uw woning. Of dit nu een standaard toestel of een toestel met ingebouwde of losse warmwatervoorziening is, u kunt rekenen op een helder advies passend bij uw woonsituatie, wensen en budget.
VAKKUNDIGE INSTALLATIE
De gekozen installatie wordt vakkundig geïnstalleerd en in de huiskamer wordt een makkelijk te bedienen, modulerende thermostaat met app-bediening gemonteerd. Uiteraard krijgt u uitleg van onze monteur, zodat u direct kunt genieten van een comfortabel klimaat in uw woning.
12 jaar garantie 12 JAAR ALL-IN-SERVICE EN GARANTIE
U leaset een luchtverwarmer of cv-ketel voor 10 jaar (120 maanden). De service- en onderhoudstermijn is maar liefst 12 jaar. U krijgt dus 2 jaar extra all-in service en volledige garantie op uw toestel. Betere service is er niet. Een prettig gevoel toch? Na de periode van 12 jaar kunt u eventueel een nieuwe installatie leasen (de techniek staat immers niet stil), of een onderhoudscontract afsluiten.

 

Ook als u heeft besloten om een installatie te kopen in plaats van te leasen kunt u uiteraard een onderhoudscontract bij ons afsluiten.
Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden!

INTERESSE?

Bel direct 0251 - 310 758 of vraag hier een vrijblijvend persoonlijk advies en een op maat gemaakt kostenbesparingsoverzicht aan.


Ontdek leasen »